Prettig

Prettige omgeving, met aandacht geholpen

Prettige vriendelijke praktijk.

Goede ontvangst, mooi op tijd en zeer fijne tandarts. Ik hoop dat Richard zijn werkzaamheden nog wat jaren blijft uitoefenen.

uitmuntend

afspraak was op tijd, en zoals altijd werd er goed naar mijn gebit gekeken.

Gelukkig was alles weer goed. Dus wat blijft er dan over om goed te zeggen. Voor beide partijen. En mijn behandelaar was zoals altijd heel vriendelijk, had persoonlijke aandacht. Dus flinke complimenten. Jammer dat ze bij de receptie vnl op het scherm kijken en je niet meer aankijken, waardoor persoonlijk contact wat moeilijk is en zeker als je een zachte stem hebt tot het gevoel leidt, slecht gehoord te worden.

goed, deskundig

goed, deskundig

heel fijne behandeling

zie boven

Goede behandeling door Madeleine Bos

Klantgericht, vriendelijk, was daardoor een prettig bezoek.

Klantgericht, vriendelijk, was daardoor een prettig bezoek.

Professionee, kundig, en vriendelijk

Zie boven

uitmuntend

afspraak was op tijd, behandeling zoals ik het gewend ben: prima en bovendien alsof tijd geen rol speelde.

Aandacht voor cliënt door zeer professioneel allervriendelijkst personeel

Na jarenlange angst voor tandarts en 10 jaar niet naar tandarts geweest te zijn (na overlijden van mijn man die me hielp toch regelmatig te gaan ) ben ik in 2019 na zeer positieve ervaring met Wendy ,haar assistente en John ,waar ik als mantelzorger met mijn nicht naar toe ging ben ik zelf ook weer gegaan .Absoluut geen spijt gehad !!

Mijn jarenlange ervaring bij xqdent hebben gemaakt dat IK GEEN ANGST meer heb voor wie dan ook!!

Mijn laatste contact was met de receptioniste en de tandtechnicus Wouter.Ik zie hun namen niet bij het lijstje staan.Zij zijn toch ook een belangrijk onderdeel van het geheel?Ik heb jarenlang als Bedrijfsmaatschappelijk werkster gewerkt voor div. bedrijven.Weet dus uit ervaring hoe alle radartjes moeten lopen om een prettige en veilige werksfeer te hebben.groet Nel Kruyer

Een zeer vriendelijke, deskundige tandarts.

Mooie locatie, vriendelijke ontvangst en erg fijne tandarts.

Een zeer vriendelijke, deskundige tandarts.

Mooie locatie, vriendelijke ontvangst en erg fijne tandarts.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.