Goede behandeling met aanwijzingen.

Ondanks dat ik 5 jaar niet naar de tandarts ben geweest i.v.m. zeer negatieve ervaringen met de vorige tandarts, had ik geen gaatjes of ander aandoeningen. Wel een verwijzing naar de mondhygeniste.

Deskundig en oplossingsgericht

Deskundig en oplossingsgericht

Kan niet beter.

Vriendelijke behandelaars en receptiebalie medewerkers.

Alle begrip en juiste aanpak mbt een zeer pijnlijke ontsteking

Zie boven

Patientgericht, efficient, professioneel.

Ik ben al een aantal jaren patient bij John als hygienist. Hij is communicatief heel prettig, komt heel professioneel over en levert in mijn beleving altijd een heel mooi en goed resultaat. Gewoon prettig om daar te komen. Datzelfde geldt ook voor Bart van Noordenne waar ik patient ben voor het tandheekundige deel.

Zachte verzorging.

De Verzorgen service vol. Goede uitleg tijdens de behandeling.

Heel goed

Heel goed

Professionaliteit en vriendelijkheid

Ik ben efficiënt, professioneel en vriendelijk geholpen

Ik hou niet van verplichtingen. Dus geen “verplichte” velden voor mij.

Punt van aandacht: Waarom staat het ondersteunend personeel er niet bij? Zoals bv de bijzonder aardige Jennifer?

Fijne en vertrouwde tandarts

Fijne 1e ervaring met een vakkundige tandarts. Ook heel duidelijk wat de stappen zijn.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Zeer goed, verteld wordt wat ze gaan doen tijdens de behandeling.

Ik vond het heel prettig dat de ''implantatenassistent'' zeer zorgzaam was en mij op mijn gemak stelde. Tijdens het inzetten van de implantaten werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan zou worden en wat ik voelde. De ingreep viel mij hartstikke mee. Ook heel attent vond ik dat er nagebeld werd hoe het met mij ging na de behandeling.

Prettige en doeltrefeende behandeling.

Naar aanleiding van een pijnklacht kon ik snel (binnen een paar uur) en afdoende behandeld worden.

Fijne tandarts om naar toe te gaan.

Alles is goed geregeld. Afspraak maken, ontvangst, geen wachttijd, de behandeling, omgang met kinderen, vriendelijk, uitleg, naservice etc. Kortom een fijne tandarts om naar toe te gaan!

prima behandeling

korte jaarlijkse controle, duidelijke communicatie. is goed te werk gegaan

was goed

ik kon vlot een afspraak maken. De arts was duidelijk en legde goed uit wat het behandel plan was.

Vriendelijke deskundigheid

Helemaal prima.

Erg duidelijke en goede communicatie.

Professioneel

De serene rust die alles uitstraalt, de vriendelijkheid van de medewerkers en moderne apparatuur stellen je op je gemak en Jeroen is sowieso een fijne man om door geadviseerd en behandeld te worden.....

Ontvangst en behandeling uitermate prettig.

Ontvangst en behandeling uitermate prettig en professioneel.

Tandartsbezoek kan echt prettig zijn!

Altijd op tijd aan de beurt. Zeer vriendelijke en kundige tandarts. Ook na verhuizing ben ik bij hem gebleven, half uur enkele reis heb ik daar zeker voor over. M'n kinderen gaan er ook graag naartoe. Ook de assistenten en mensen achter de balie zijn duidelijk en behulpzaam.

Lokatie en vakmensen die ook vriendelijk zijn perfect

Plek goed bereikbaar als je een auto hebt of kunt fietsen

Matig

Rommelig consult, Tandarts wordt vaak weggeroepen

Alles prima

Alles prima

Deskundigheid !

Ik ervaar bij u een vakbekwaam tandarts.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.