Prima en pijnloos

Prima en pijnloos

Zeer vriendelijk

Behandelaar vertelt wat hij doet tijdens behandeling. Dit is prettig. Tevens is de uitleg van behandeling voor- en achteraf duidelijk.

Efficiënt en zeer prettig.

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan gaat worden, prettige en deskundige mensen, zeer efficiënt met alles en iedereen in één bedrijf. Zelfs de nazorg is geweldig.

Was goed

Werd op tijd en prettig geholpen. Heb niet ingevuld wie mijn laatste behandelaar was, omdat deze niet in de keuzelijst voorkwam. Onbekend moest ik invullen (anders kon ik de enquete niet versturen), maar vond ik n.v.t. omdat ik wel weet wie het was.

Vertrouwd

Goede controle en advies

Goede, vlotte behandeling

Na constatering probleem bij tandarts direct doorgestuurd naar specialist. Paar dagen later ingreep. Alles goed uitgelegd. Ik had er alle vertrouwen in. Geen gevoelens van twijfel. Dat is prettig! Ook goede nacontrole.

Betrokkenheid

Ik voel mij gehoord gezien en met geduld behandeld (ptss) Wat het ondergaan van de consulten minder eng maakt . Jeroen (en de assistenten) is rustig en empathisch wat heel geruststellend werkt. De receptionisten staan je ook altijd heel vriendelijk te woord. Ik ben erg tevreden.

Deskundig team en prettig contact.

Ik zag enorm tegen de behandeling op, daar werd heel zorgvuldig en prettig mee om gegaan.

heel goed

altijd een hele fijne en ontspannen sfeer

Ik ben zeer tevreden over ontvangst en begeleiding

Geen lange wachttijden. Snel en efficiënt behandeld.

Kundig en zeer toegankelijk

Behandeling voorspoedig verlopen. Goede uitleg vooraf, tijdens de behandeling en goede nazorg.

Fijne sfeer en kundige en vriendelijke behandeling

Ik ben erg tevreden over de behandelingen en het advies. Tot nu toe een prima ervaring,

Ik ben een vrouw met autisme. Ik vind het niet fijn om naar de tandarts te gaan. Daar hebben ze ook een angsttandarts en tandartsen die weten hoe ze met mensen met autisme moeten om gaan. Ze leggen alles netjes stap voor stap uit wat ze gaan doen en als ze even moeten stoppen, omdat je het bijvoorbeeld niet meer zo prettig vind doen ze het ook. Wat ik ook heel fijn vind is, dat als je bijvoorbeeld niet overdag kan omdat je bijvoorbeeld naar school moet of moet werken dat je dan ook in de avond naar ze toe kan. Echt fijne tandartsen.

Snel en goed

Vulling brokkelde af, kon vrijwel meteen terecht, vriendelijk en snel geholpen.

Kom bij XQdent al jaren, altijd goed

Zeer goede ervaring met XQdent, goede kwaliteit, goede communicatie met de dienstverleners, luisteren naar je klachten en wensen. De werkruimtes zijn boven gemiddeld ingericht, hygiënisch op top, nieuwste technische middelen in combinatie met/van old-school ervaringen. Ben hier klant van implantaten en standaard tandarts praktijk.

Zeer prettig

De ontvangst was vriendelijk. De behandeling werd zeer zorgvudig uitgevoerd en ik werd vriendelijk behandeld. Ik heb ook geen napijn of bloeien gehad dus dat werkt ook mee.

Betrouwbaar en rustig

In een rustige omgeving is er aandacht voor de patiënt.

Nette en goede behandeling.

Mijn ervaring is prettig in de omgang met baliepersoneel en mondhygiënisten en tandarts. Kundige mensen.

Uitstekende dienstverlening

Prettige praktijk vriendelijke mensen Geen lange wachttijden

Top zoals altijd

Eerst tandarts. Altijd vriendelijk. Daarna Wouter.. hetzelfde .. En vakkundig.

Goeie ervaring

Uitstekend!

Uitstekende behandeling in een prima praktijk met aardige, zorgvuldige vakmensen.

punktueel en deskundig

afspraak komt soepel tot stand en behandeling gebeurt deskundig

netjes geholpen, geen napijn

behandeling: implantaat zetten. duidelijke informatie, vriendelijk personeel. Natuurlijk is de behandeling vervelen, maar verder pijnloos. En waarschijnlijk heb ik geluk gehad, maar de volgende dag was ik al van de pijnstillers af :) ik moest alleen wat langer wachten dan gepland, vandaar net geen 10. maar netjes!

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.