Heel prettig

Altijd heel vriendelijke en persoonlijke benadering

Is zeer positief

Wij zijn bij deze tandartsen praktijk ondanks onze verhuizing in 2016 naar Amersfoort al 33 jaar patient.

prettig geholpen met een duidelijke uitleg

goede voorbereiding van het bezoek met duidelijke uitleg. Aardig en kundig personeel

Betrokken en deskundig

Prettige benadering, zowel bij receptie als door de tandarts. Gevoel dat je op een deskundige professionele wijze wordt geholpen.

Het was weer top.

De afspraak kon nog dezelfde dag worden gemaakt i.v.m. mijn erg pijnlijke kaakontsteking. De ingreep was pijnlijk, maar zeer effectief. Dankzij de zeer vriendelijke tandarts en assistente bleef ik heel rustig. Ben wel 2 dagen geheel uit de running geweest, maar het probleem is opgelost.

Prima.

Heel goed geeft een vertrouwd gevoel.

Prettig

Heel plezierig en ontspannen

Deskundig en zeer plezierig team van specialisten.

Ik kom er al jaren en ben blij met de zorg die zij bieden.

Professioneel en vriendelijk

Wat ik fijn vind is dat ik wordt behandeld als een mens in plaats van als pa tien t numero zoveel.

Ben heel goed geholpen super praktijk

Veel pijn bij ontsteking ben prima geholpen

Het was weer een goede sfeer en een fijne behandeling

Het was zoals altijd heel goed

Snel en adequaat

Pijnlijk abces in de bovenkaak met fistel. Foto gemaakt en snel behandeld. Daarna geen pijn/last meer.

Zou ik een elk ander aanraden

Een fijne praktijk met mensen die met je meedenken en een duidelijke uitleg over behandelingen

deskundige en prettige behandeling

tandarts nam rustig de tijd, plakte de losgelaten facing niet zo maar terug, maar handelde zorgvuldig, vroeg of het 'vertrouwd voelde'.

Je merkt aan alles dat er zeer professioneel gewerkt wordt.

Eerst een algehele check-up gedaan waaruit behandelplan is gevolgd. Er wordt de tijd voor uitleg genomen en in overleg de behandelingen ingegaan. Nu 3 x geweest en ik ben heel erg blij met mijn nieuwe tandarts.

Prima en efficiënt geholpen en zeer korte wachttijd

Heel prettig en duidelijke uitleg

Al jaren naar tevredenheid behandeld

Voel mij altijd welkom bij mijn tandarts. De aandacht en de vakkundige zorg die gegeven wordt, stelt je op je gemak, waardoor de zenuwen zakken.

Topper zijn het

Ondanks mijn extreme angst ben ik toch gegaan en ja de behandeling is nog steeds niet fijn maar wendy probeert er alles aan te doen om je toch de controle te geven die je nodig hebt en comfortabel in je stoel te liggen. Ik persoonlijk vind het fijn om als er tijdens de behandeling gekletst word, al kan je zelf dan niets terug zeggen haha

Beter kan het niet

- Snelle afspraak door de assistente na aanhoren van mijn probleem - vlotte beoordeling door de tandarts - vervolgens snelle adequate behandeling - met het minst mogelijke ongerief voor de patiënt

Goede en vriendelijke behandeling

Goede en deskundige behandeling. Vriendelijk en attent.

Als altijd goed.

Vandaag kennis gemaakt met een (voor mij) nieuwe mondhygiëniste die zeer secuur te werk ging en mij goed op m'n gemak wist te stellen. Helaas weet ik niet meer hoe zij heet (mijn zenuwen).

Open contact en prima geholpen

Kom er al jaren en ben erg tevreden over de aandacht en het vakmanschap.

Prettig geholpen en goed advies gekregen

Naast hierboven, een pijnloze behandeling!

Fijne behandeling!

Goede toelichting op de behandeling en het vervolg.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.