Helemaal goed

Ik ben zelf niet de client maar de mantelzorger van de client.

Altijd goed daar

Richard is al jaren mijn tandarts en ik ben zeer tevreden over hem.

Goed goed goed.

Spreekt voor zich.

Vakkundige, snelle en plezierige praktijk

Stukje kroon afgebroken, kon binnen week terecht bij tandarts van mijn voorkeur, behandeling vond meteen plaats, gelijk foto's en jaarcontrole gedaan. De locatie is mooi, maar beetje afgelegen.

Niet alleen de kundigheid van de behandeling waardeer ik zeer. Ook mijn angst wordt series genomen; heel fijn, want hier ga ik naar toe zonder vooraf zenuwachtig te zijn.

Op alle fronten prima

Prettige correcte en prima behandeling.

Heel goed

Correct en vriendelijk ontvangen

Wat een vakman is die Jeroen. Binnen 1 week zijn mijn implantaten gerealiseerd . Een dikke aanrader .

Goed behandeld.

Goede en plezierige ontvangst en competente tandarts en assistente

Zie hierboven

Vooral mondhygiënist uitmuntend

snel en duidelijk

De oorzaak van mijn klachten werd snel vastgesteld en duidelijk gecommuniceerd. Vervolgtraject is inmiddels opgestart.

Altijd zeer zorgvuldig en uiterst professioneel met persoonlijke aandacht.

Altijd zeer zorgvuldig en uiterst professioneel met persoonlijkeaandacht.

Deskundigheid verpakt in een klantvriendelijk jasje.

Deskundige hulp en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaan bij XQ-dent. Zoals altijd ben ik heel tevreden over de zorg voor mijn gebit. Goede betrokkenheid van alle medewerkers en adviezen die zeer bruikbaar zijn. Er is alikdsprake van een positieve en vriendelijke benadering. Zeer tevreden dus. Bedankt!

Heel vriendelijk en professioneel

Heel prettig en goede service

Ik ben steeds weer onder de indruk van de deskundigheid en betrokkenheid

De mix van enorme kennis en ervaring in de niche van implantologie met de persoonlijke aandacht voor de patiënt (geen nummer) maken dat ik XQ Dent waardeer met het hoogst mogelijke cijfer.

Ik ben vriendelijk en goed geholpen

Alles werd goed uitgelegd (het hoe en waarom)

Zeer prettig

Zeer vriendelijk, betrokken, elke stap wordt uitgelegd

Snel en goed geholpen

Vulling afgebroken van voortand . Gebeld en ik kon diezelfde avond nog terecht. Prachtig hersteld door Eva.

Is goed

Prettig, deskundig, to the point

De omgang is prettig en ontspannen, de deskundigheid is hoog , er wordt goed rekening gehouden met mijn gebitsgeschiedenis en de behandeling is efficiënt en effectief.

Professionele tandartspraktijk met vriendelijke mensen

Al jarenlang word ik naar tevredenheid door een deskundige tandarts behandeld. De communicatie met haar en het overige personeel verloopt efficiënt en vriendelijk.

Plezierige en professionele behandeling.

Prettige ontvangst en alles verliep volgens afspraak.

Empathie en aandacht voor de "klant".

Ik ben super tevreden over alle vormen van behandeling. Heb aardig wat restauratie laten doen, en ben tot nu toe zeer tevreden!

Snel en professioneel

Positief

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.