Ik word er altijd super geholpen en nemen echt de tijd voor je.

zeer prettig

bekwaam en vriendelijk

Hartelijke ontvangst, vriendelijke en deskundige behandeling.

Ik was vorig jaar niet geweest, dus ik vreesde dat het niet zo goed was met mijn gebit. Ik werd gerustgesteld, het schoonmaken van mijn gebit door de preventie assistente ging goed, aandacht voor mij. Ook het controleren van het implantaat ging prima. Fijne ervaring.

Prettige omgeving met vriendelijk personeel.

Snel een afspraak kunnen maken. Oplossing voor probleem en afspraak voor behandeling op korte termijn.

Prima..

Goed uitgelegd..prima samenwerking met team en client.

Fantastisch.

Altijd met veel respect en geduld geholpen door Wendy Spijkers, heeft mij over veel angsten heen geholpen.

Slecht met mij onderprotese

Onderprotese die niet naar behoren gemaakt is bleef niet in mijn mond zitten . Diverse keren gemeld bij controle maar niets aan gedaan ,wel een rekening gekregen van die prothese.Er is een nieuwe prothese gemaakt door een collega die de tanden grotere en strakker heeft gemaakt en die zit nu perfect , dus heb nieuwe kosten moeten maken voor dat gebit .ik vind dit een slechte zaak.

Goede en kundig

Goed, duidelijk en kundig

Precies op afspraaktijd geholpen!

Aardig en kundige mensen ook bij de balie.

Fijne, prettige & rustige sfeer

als vanouds, helemaal ok.

Mijn verzoek om een afspraak op een bepaalde dag en tijd kon (gelukkig) worden ingewilligd. Consult begon op tijd en verliep goed.

Eva is vakkundig en vriendelijk

Eva, is vriendelijk en werkt secuur, geeft goed tips t.a.v. onderhoud gebit. Lijmt een losgelaten spalk en maakt tijdig controle foto's.

Prettige benadering en deskundige behandeling

Snelle diagnose. Adequate vervolgbehandeling.

Duidelijk in communicatie. Professie en deskundig.

Zoals altijd klasse

Goed geholpen door Richard

Vriendelijk, prima expertise.

zie boven

Vriendelijke, klantgerichte ontvangst!

Keurige, vriendelijke ontvangst met oog voor de cliënt. Geholpen door implantoloog deze gaf een eerlijk advies.

Goed verzorgd en vertrouwd

Goed verzorgd en vertrouwd

Was zeer goed

Zij is een topper

Prima plek en prima mensen

Vakkundige en vriendelijke mensen, je wordt op je gemak gesteld. Ik ben nog nooit teleurgesteld! Blijf zeker komen.

Erg prettig, rustig, duidelijk!

Afspraak mooi op tijd, duidelijke uitleg over de behandeling, vriendelijke, rustige benadering.

Prettig en snel

Snel en goed geholpen

Zorgvuldig.

Tandplak werd prachtig verwijder verwijderd.

Goed tevreden

Goede uitleg en de behandelingen zijn daardoor prettig.

Prettig, efficiënt en doelgericht

Prettige opvang en begeleiding door Manuela De behandelingsstappen door de mij bekende effectieve dr JP uitgevoerd Geen nabloedingen , geen na pijnen

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.