Bij binnenkomst wordt je al vriendelijk te woord gestaan.

Je wordt hier goed en met veel aandacht geholpen. Ik zou hier best vaker willen doorverwezen als het moet. Ik zou mijn vrienden dat zeer zeker aanbevelen. Alleen in Zeist vind ik wat minder.

Goede en deskundige behandeling In een woord Geweldig!!!

Uitstekend ontvangen en behandeld door Marjolijn en Iris. Zelfverzekerd en professioneel.

geruststellend, vertrouwd.

Richard Harselaar is als mijn tandarts voor mijn gevoel zeer deskundig, vriendelijk, en stelt mij gerust. Zijn behandelingen en beoordelingen vind ik daarom prima. De behandelingen van uw mondhygiënist daarentegen waardeer ik minder. Dat ligt niet aan hem maar aan hetgeen wat hij met mij doet (waarschijnlijk noodzakelijk) dus ik moet niet zeuren en alle lof voor hem. Ik kom niet graag bij u; niet om u maar slechts om het feit dat als ik mij bij u meld er iets aan de (h)tand) zou kunnen zijn, dit buiten de reguliere controles. En voor de rest; Ik dank u en uw hele team voor uw bijzondere en toegewijde gastvriendelijkheid, ik voel me gast en geen patiënt. Hulde en bedankt, Met vriendelijke en hartelijke groet, A. de Greef (Antoon)

Heel goed en prettig

Heel vakkundig en mensvriendelijk

snelle en deskundige behandelaar

snelle en deskundige behandelaar

Prima!

Vriendelijke ontvangst, korte wachttijd en goed geholpen.

Zoals al jaren, goed en rustig

zie boven

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Professioneel geholpen en goed geluisterd naar de klacht

Goede Mondhygiene behandeling

Deskundig en goed geoutilleerd, op tijd. Plezierig contact. Wellicht nog iets meer uitleg over behandeling vooraf wenselijk.

Vriendelijk en goed

De dames waren erg vriendelijk voor mij en deden hun werk goed. Ik had ook een paar vraagjes die ze goed hebben beantwoord

Een tandartsenpraktijd voor mij om meer dan 50 km voor om te rijden!

XQdent en haar medewerkers geven mij een gevoel van een zeer goed lopende organisatie en personeel die aandacht geven en vriendelijk zijn. Jeroen, Georgine en Dyanne)

Vriendelijk , meedenkend ,prettig voor mijn kinderen

Zie hier boven , prettig bezoek waarbij meegedacht wordt en je helemaal wordt meegenomenen in alle stappen die uitgevoerd worden, ook kids krijgen goede uitleg

Ik ben uitstekend behandeld

Na binnenkomst kreeg ik direct te horen dat er een beperkte wachttijd was en werd direct koffie aangeboden voor het ongemak. Tijdens het doornemen werden er duidelijke instructies gegeven. Tijdens het gesprek met de arts werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden en risico’s zijn en een duidelijk advies gegeven wat de keuze makkelijk maakte. Er was ruim voldoende gelegenheid om zelf vragen te stellen en hierop werd goed geantwoord.

Vlot, vriendelijk en goed geholpen

Vlot, vriendelijk en goed geholpen

Ontzettend geduldig er was tijd om mijn tranen te drogen.

Heb een angst stoornis voor naalden en tandarts

Zeer professionele, vriendelijke en menselijke service.

Beoordeling ziet op zowel Ahmed als Richard.

Prima geholpen

Professioneel en cliënt gericht.

Niets op aan te merken

Alles prima

Ik wordt altijd keurig behandeld en heb ook een prettige tandarts, terwijl ik angst heb voor tandartsen ik mij toch op mijn gemak voel.

Behandeling goed, afspraak te ver vooruit

Ervaringen zijn nog altijd goed ook al zijn er veel verschillende tandartsen waar je me te maken hebt. Ondanks die vele tandartsen moest ik alsnog 2 weken wachten met een uitgevallen vulling. Dat vond ik we te lang.

Prettig

Prettig

Prima, vriendelijke tandarts

Alleen controle, prima

Heel prettig

Ik vertrouw Jeroen volledig, het is toch altijd weer spannend maar hij straalt gewoon rust uit en verteld waar hij mee bezig is en werkt op tijd en de hele kliniek is aangenaam.....

Weer een vlot kundig en plezierig tandarts bezoek

Twee keer per jaar gaan we met plezier naar onze tandarts. Voor een vlotte en kundige controle, waarna we weer wederzijds tevreden vertrekken.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.