uitstekende zorg

Er wordt goed met me omgegaan

Klantvriendelijk

Er wordt prettig meegedacht

Behandeling naar volle tevredenheid!

Heel fijn dat ik snel geholpen kon worden. En zoals altijd uitstekend geholpen en probleem meteen in één keer opgelost. Ik ben onder de indruk over wijze waarop de behandeling en uitleg wordt verzorgd. Resultaat is weer naar volle tevredenheid. Een tandarts bezoek bij XQdent is daarmee heel plezierig mede gezien de vriendelijkheid van het behandel team en ook de receptie medewerkers.

Vertrouwen in implantoloog. Vriendelijk en rustig.

Professioneel, deskundig en plezierig contact. Een goede vibe door de hele praktijk!

Zie bovenstaand

Fijne omgeving, klantgericht, attent.

Altijd prettige ontvangst, vriendelijke medewerkers. Bij de behandeling duidelijke informatie wat er speelt.

Super tandarts

Super vriendelijk, rustig, grappig. Altijd weer fijn om naar de tandarts te gaan (voor controle).

Vriendelijke en adequate behandeling

Mijn behandeling is nog gaande. Voorlopig geen naderetoelichting,

Nice team - with a smile

This was just my intake so far, but I had a good feeling from the reception up to the talk with the implantologist and his assistant. Dutch not being my mother's tongue it went very well in English with everyone. I had a very good explanation of the 3D x'ray they made for future implants and the way they would build this in my jaw. At this stage I can't give any further comments but it feels secure. Maybe 1 point to improve (external to the practice) is the access to the building from the main Parking (I should however have examined the PDF with instructions sent earlier...). As it is a big estate with lots of buildings, that would be maybe wise to work with colour codes (such as lanes on the floor, in most hospitals, to guide you through the different services).

Vriendelijk, deskundig en zorgvuldig

Ik kwam voor een controle en ben.zeer vriendelijk ontvangen. Mijn gebit is goed bekeken en er zijn meteen foto's gemaakt zodat er geen verborgen gebreken waren. Ik ben zeer tevreden over mijn bezoek.

Ondanks dat ik te laat was, toch goed geholpen

Controle implantaat

Eind vorig jaar de plaatsing van 3 implantaten afgerond. Ging voorspoedig. Voelt volledig vertrouwd inmiddels. Nu gecontroleerd met een foto en optisch door Jeroen. Mag 2 jaar wegblijven. Zeer tevreden

Vriendelijk en vakkundig

Van receptie tot behandeling verloopt het bezoek vlot, vriendelijk en vakkundig. Receptie kijkt goed naar de mogelijkheden als een afspraak verzet moet worden

Zoals altijd, reuze deskundig en vriendelijk

Zoals altijd, reuze deskundig en vriendelijk

goede behandeling

behandeling zeer goed en een nieuwe afspraak gemaakt

Snel, efficient, to the point

Controle, kort maar krachtig.

Top tandarts

Super aardige en geduldige tandarts, zou geen andere willen.

Goede service betrokken en vriendelijke benadering

Ik ben heel tevreden over hoe ik behandeld ben Iedereen is vriendelijk behulpzaam en begripvol. Je wordt serieus genomen en kundig geholpen! Door de benadering van mijn PTSS ben ik een stuk ontspannender geworden om naar de tandarts te gaan!!! Ik vind Jeroen een hele aardige rustige en kundige tandarts!!

altijd top!

Een fijn ontvangst, een fijne en mooie locatie en belangrijk... en uitstekende tandarts

Zonder angst naar de tandarts

Ik ben van mijn tandarts angst af na vele jaren! Dat door de manier hoe Mevr. W. Spijker de behandeling verricht echt TOP Met vriendelijke groet, B.de Leeuw

Ben weer prima geholpen en de ontvangst is altijd allerhartelijkst

Het was een goede behandeling is een prettige sfeer.

Secure behandeling in ontspannen sfeer

bij de gebitsreiniging geen verdere ervaring

zeer tevreden

vriendelijke tandarts, toelichting tijdens de werkzaamheden en uitleg prima.

Toppers!

Ze maakten tijd, vertelden wat ze gingen doen en deden wat ze zeiden. Heel vriendelijk.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.