Goed behandeld correct op tijd

Correct duidelijk en goed behandeld

Prettig contact en professionele behandeling

Prettig contact en professionele behandeling

Zoals altijd uitstekend

Vriendelijke, professionele hulp en altijd toelichtend wat de volgende stap is, heel fijn

Adequate communicatie, geen uitloop van het spreekuur, afspraken worden snel en correct nagekomen. Fijne vriendelijke mensen

TOP

Altijd correct vanaf de receptie tot aan de behandeling bij Wendy Spijker tot aan het maken van een vervolgafspraak. TOP, ga zo door

professioneel, kundig, klantvriendelijk

zeer professioneel

zorgvuldig.

Er wordt geluisterd naar je wensen. Ook de controles worden perfect uitgevoerd.

Zoals altijd goed

Prima uitleg wat er gaat gebeuren en prima advies

Ik was snel aan de beurt en de tandarts was ook geïnteresseerd in mij als persoon. De controle verliep vlot en er waren verder geen bijzonderheden. Na afloop heb ik gelijk weer een controle afspraak voor over 6 maanden gemaakt.

Altijd rustig vriendelijk en deskundig

Erg prettig, korte wachttijden en vriendelijke deskundige behandeling

Deskundig en servicegericht

Ik heb het gewaardeerd dat ik snel en vakkundig werd geholpen. Bovendien verrichte tandarts Peplinghuizen op mijn verzoek nog een extra handeling die niet was gepland.

Professioneel en zorgvuldig

Berg en Bosch is een fijne Locatie om naar de tandarts te gaan. De dienstverlening is conform.

Vriendelijke en kundige tandarts

Rustige en vriendelijke tandarts die goed luistert en adviseert. Ook heel goed met kinderen.

Prettig

Fijn en duidelijk

De arts is empathisch, attent en respectvol

wij zijn snel ontvangen en geholpen

Prima, snel en goed geholpen.

Prima, snel, vakkundig, rustig en goed geholpen.

Fantastisch

Al een paar x teruggeweest,en nog steeds geweldig. Zie dat de kant hier hoog in de vaandel staat.

Klantgericht

Fijn dat alles zo duidelijk wordt uitgelegd Goede behandeling, aardige mensen

uitstekend

Ik was erg gespannen en bang voor pijn. Maar de tandarts en haar assistente namen mijn gespannenheid snel weg. Doordat de rolstoeltaxi veel te laat was, was ik bang dat ik een nieuwe afspraak moest maken maar gelukkig mocht ik toch nog komen. Ik werd heel hartelijk ontvangen door een zeer hulpvaardige receptioniste. De tandarts legde alles rustig uit, ook wat ze ging doen en dat stelde mij ook op mijn gemak. Dit was een bijzondere fijne kennismaking met de praktijk en ik zie er nu veel minder tegen op.

o.k.

probleemloos

Goed, vriendelijk, behulpzaam

kwaliteit en persoonlijke aandacht

Al jarenlang ben ik client bij XQdent Bilthoven. De grote mate van echt persoonlijke aandacht spreekt mij bijzonder aan, maar natuurlijk is de kennis en kunde van de werkzaamheden aan mijn gebit nog van groter belang. Daarover ben ik ook zeer tevreden. Ik heb veel plezier van de implantaten die door XQdent verwezenlijkt zijn.

Zeer prettig en professioneel

goed gedaan

Grandioos

Zeer efficiënt en uiterst vriendelijk. Plaatsing implantaat viel 100 procent mee, Geen pijn of zwelling tijdens en na plaatsing. Buitengewoon i.v.m. verhalen die kennissen elders hebben ervaren.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.