Zorgvuldig.

Zorgvuldig.

Luisterend, observerend en zeer vriendelijk

Oog voor persoonlijke context en casuïstiek. Luistert aandachtig en deelt in alle rust haar professionele aanbeveling. Door de persoonlijke aandacht voel je je gezien en gehoord, en neemt het angst weg.

Deskundige team!

Altijd met goed gevoel na een behandeling bij XQdent-Bilthoven,goed geholpen, deskundige team, zeker aanbevelen !

prima.

zowel bij de receptie als bij de mondhygiënist : aardige, rustige en adequate benadering.

Xxx

duidelijke communicatie

mijn ervaring is nog beperkt, het was een intake gesprek en bespreking 3d-röntgenfoto.

Was prima

Goed en snel geholpen

Prima met aandacht

Professioneel, kundig en gezellig

Mijn ervaring is prima

Wat ik al gezegd heb hierboven. Ik heb een prima gevoel bij deze praktijk en vindt de behandeling en het meedenken ende persoonlijke benadering erg prettiig

helemaal goed

positief

Verstaan hun vak goed!

Een fijne ontvangst, goede behandeling en duidelijk een expert op z'n vakgebied. Zeer prettig in de omgang, duidelijk verhaal, to the point.

Vakkundig, vriendelijk en klantgericht

Goed, snel en vakkundig geholpen.

Uitstekend Mondhegyeniste

Controle , kleine problemen snel opgelost

Zeer goed.

Voore jaarlijkse gebitscontrole. Onderhoud door mondhygiëniste is daarnaast essentieel.

De beste kliniek die er is

Duidelijk uitleg vooraf Vriendelijk Geruststellend Ze stellen je helemaal op je gemak Prettige behandeling Geen pijn Ook uitleg tijdens de behandeling Kan niet beter Ook goed nazorg

Professionele organisatie

Jammer dat de behandelaar 35 minuten te laat was, maar professionaliteit is hoogwaardig

Na telefonische afspraak kon ik enkele dagen later terecht. Vriendelijke ontvangst. Behandeling perfect. Uitermate tevreden.

Prima behandeling door vriendelijke mensen.

Bij XQdent wordt je vriendelijk ontvangen en kun je plaats nemen in de gezellige wachtruimte. Mijn ervaringen t.a.v. de behandelingen zijn altijd positief. De tandarts zal er alles aan doen om mijn gebit zo optimaal mogelijk te houden met, de voor mij, juiste middelen. Meer kun je niet vragen.

Duidelijk!

Wat op nieuwe offertes.

Vriendelijk én ambachtelijk

Alleen ervaring met Implantologie.

Fijne, goede behandeling

Goede zorg

Rustige uitleg van de mogelijkheden. Voor mijwas het spannend

Vakkundige en doelgerichte aanpak.

Zoals altijd , gewoon goed.

Ga " met plezier" naar deze tandarts .

Heb xq dent al vaker aan vrienden aangeraden met goed gevolg

Zie boven

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.