altijd goed!

prettig

Snelle, heldere en deskundige behandeling en advisering.

Zie boven

Vlotte service

Duidelijke vriendelijke communicatie. Hulpvraag beantwoord.

Top geholpen na een probleempje met kroon/brug

Fijne dienst verlening

prettig contact en goede behandeling

Heel goed, op afgesproken tijd geholpen

Door de mondhygiëniste geholpen Bij het implantaat vond ik de behandeling altijd gehaast

vriendelijk, kundig, meelevend

vriendelijk, kundig, meelevend

uitstekend

nadere toelichting is niet nodig want de term uitstekend zegt meer dan genoeg.

Prettig en professioneel

Prima ontvangst, uitleg en behandeling

Prettige controle gehad!

De tandarts en assistente waren erg vrolijk en namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Al met al een prettig bezoek aan de tandarts.

Op tijd ben ik opgevangen

Ik ben erg tevreden

perfecte behandeling

Het was weer een uitstekende ingoed uitgevoerde deskundige behandeling door Diana, preventie assistente bij XQ Dent

helaas niet op de afgesproken tijd geholpen

te lang wachten

Perfecte behandeling

Zeer ervaren geruststellend top behandeling

Deskundig en vriendelijk

Geen verder commentaar

zeer goed

bij de noodreparatie werd ik binnen 3 dagen geholpen

Kennis, kunde en passie

Ik vind het altijd weer een ervaring, de wijze waarop het team van XQ Dent op elkaar is ingespeeld en op uiterst klantvriendelijke wijze en met grote passie haar kennis, kunde en ervaring inzet. Chapeau!

goed gesprek

goede voorlichting goede keuze geopperd en moet nu zelf een keuze maken.

goed en efficient

meelevend en speciale aandacht voor mogelijke problemen. Goede en heldere uitleg. Photo met wortelkanaalontsteking van nabijgelegen kies ontdekt en doorgestuurd naar mijn tandarts.

Ik ben zeer tevreden met de behandeling bij de tandarts

Snel, zorgvuldig, vriendelijk, ben er blij mee

Snel, zorgvuldig, vriendelijk, ben er blij mee :)

XQdent de juiste aanbieder voor de mondverzorging

Wederom bij Alma geweest voor de jaarlijkse check. Prevensief onderhoud blijft de sleutel voor optomaal onderhoud aan je gebid.

Voor het eerst naar de tandbygienist bij jullie. Heel goed geholpen. Vriendelijk en kundig. Ik miste toch het polishen. Zal om vragen de volgende keer. Ben heel tevreden

X

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.