prettig

er werd prettig met mijn man omgegaan[dementerend]

Vakmanschap

Zeer bevlogen professional (mondhygiënist), kundig, secuur, mooi resultaat en prettige communicatie.

Kom graag

Lieve gezellige mensen ,altijd goed op tijd met de afspraak, Ik hoop nog lang hier van gebruik te kunnen maken ,groetjes Diny

Prima tandartsenpraktijk!

vragen worden altijd beantwoord en deskundig en rustig geholpen.

Mislukte, pijnlijke en kostbare implantaat.

Ik kwam om een afdruk te laten maken voor een kroon op het een paar maanden geleden geplaatste implantaat. Dat lukte niet, was heel pijnlijk en implantaat moest worden verwijderd. Kan geen nieuwe geplaatst worden. Oplossing moet nog over worden nagedacht. Zeer teleurstellend. Geen aanbeveling nav en voor deze behandeling.

Super geholpen

Zeer ervaren en deskundig, zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk.

Er wordt bij XQDent met een ervaren team gewerkt. Zowel bij de ontvangst, de mondhygieniste en de Implantoloog ervaar je een professionele en vooral ook vriendelijke aandacht.

Zoals gewoonlijk

Op tijd, zorgvuldig en vriendelijk. Ga zo door zou ik zeggen

Iedereen is heel deskundig en vriendelijk

Iedereennis hier heel deskundig en lief!

Zéér goed!!

De vakkundigheid en vriendelijkheid van alle mensen waarmee ik te maken kreeg afgelopen donderdag, vond ik overweldigend!

Heel netjes en beleefd geholpen

Vriendelijke mensen en keurig geholpen

Ahmed was Top!

Zeer goede eerste kennismaking met Achmed! Vriendelijke ontvangst en hij had ook aandacht voor mijn zoontje die mee was. Behandeling zorgvuldig en pijnvrij (ook wel eens fijn). Mijn zoontje vond het fantastisch dat “de tandarts " hem veel succes wenste met het nieuwe voetbalseizoen.

Snel geholpen

Moest langer wachten, daarna snel geholpen Behandeling uitgesteld naar volgende afspraak

Alles klopt

Heel aangenaam sfeer. Professioneel en ook lief en attent personeel.

Altijd geweldig, ben heel blij met Elma

Ik ben ooit op mijn gezicht gevallen, waardoor mijn voortanden kapot zijn gegaan. Elma weet ervoor te zorgen, dat alles er altijd weer perfect uitziet.

Vriendelijke, hulpvaardige en mee denkend

Ik ben erg goed geholpen en antwoord op mijn vragen gekregen . Ook heel wat wijzer geworden Over de behandelingen die er op volgen.

Mooi resultaat

Vriendelijke en vakkundige artsen met een luisterend oor.

Behandeling 15 minuten te laat. Voor de rest prima

goede tandarts, voor mij niet geschikt

Ik ben 91 jaar. Loop met een stok. Afstand praktijk naar auto te groot

Prima en op tijd!

Altijd een prettige en persoonlijke benadering. Op tijd en geen haastig gedoe,

prima.

ik heb geen klagen.

Tevreden

Mijn tandarts is de beste!

Deskundig, prettig en betrokken

Ik heb een implantaat 16 jaar geleden gezet. Deskundige en prettige begeleiding.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.