Professioneel

Deskundige behandeling en zeer klantvriendelijke benadering

Geweldig!

Vriendelijk aan de telefoon. Vriendelijk ontvangst. En een hele vriendelijke tandarts voor zowel jong als oud! Kan niet beter.

Zo fijne tandarts praktijk

Ik kom al jaren woensdag gebeld omdat ik kies pijn kon gelijk de zelfde dag terecht is toch geweldig. En dan mijn tandarts Hasselaar zo fijne man rustig begrip vol ik hoop dat hij nog lang blijft.

prima support

Zeer nauwkeurige behandeling

Zeer plezierige en professionele behandeling.

Betrokken mensen.

Ben eel erg tevreden hoe alles geregeld is

Perfecte behandeling

Zeer prettige, goede en professionele behandeling

Altijd een ontspannen en deskundig contact

Deskundige adviezen en behandelingen.

Goed, snel en op tijd

Zie boven

Vertrouwd, professioneel, en vriendelijk

Zoals altijd zijn de controle afspraken bij XQdent fijn om mee te maken. Ik heb het gevoel dat er objectief naar mijn tanden gekeken wordt; doortastend, maar niet met het doel om zo veel mogelijk te behandelen. Bij grotere ingrepen zoals het verwijderen van verstandskiezen is er aandachtig geluisterd naar mijn twijfels en vroegere ervaringen. De extractie ging destijds secuur en pijnloos. Zeker een aanrader.

Altijd prima

Altijd goed geholpen. En vriendelijk.

Hoge kwaliteit

Ik voel me veilig en welkom Ditmaal bij Bart v N en Jenniver

Ik kom helemaal uit Elst Overbetuwe naar Bilthoven, dat zegt waarschijnlijk wel genoeg.

Als altijd prettig.contact met een goed advies

Ik kwam met kaakklachten. Was een kwestie van de beet. Kreeg richtlijnen voor verbetering

Was prima

Fijn en goed geholpen blij met mijn nieuwe tanden

Vriendelijk en goed

Heb het volste vertrouwen in Jeroen en zijn team en ben nog nooit teleurgesteld.

Heel goed!

Dhr Hasselaar is een goeie en zeer vakkundige tandarts, ook is hij bijzonder vriendelijk. Ik heb goed advies ontvangen voor verzorging van mijn gebit, ook is zijn ondersteunend personeel vakkundig en aardig. Ik kan XQdent zeker aanbevelen bij anderen.

Adequaat handelen en prettige communicatie.

Binnen de beperkte tijd van een controle was sprake van prettige communicatie, terwijl de controle zelf adequaat werd uitgevoerd.

teleurstellend

Hoge rekening voor weinig resultaat. Ik moest een half uur wachten, toen 5 minuten foto maken, opnieuw wachten, nu in de stoel, en als apotheose hooguit 5 minuten gesprek/controle met de tandarts. Tandarts en assistente vroegen of ik tevreden was met het implantaat. Het voelt als te groot, zei ik. Antwoord vd tandarts: het is een compromis en het is dood (net als bij eerdere behandelingen). Na een uur sta ik buiten en voel mij dus absoluut niet gehoord. Wiens compromis is het? Niet het mijne. Tip: betrek me meer in de afwegingen, luister, neem me serieus, overleg met mij, wat zijn de mogelijkheden? Ik ben geen tandarts maar wel ervaringsdeskundige en doorgaans best redelijk. Dat zou tijd kosten, inderdaad, maar geeft ook meer kans op een tevreden klant.

vriendelijke en professionele aanpak.

De aanpak is professioneel op een open en klantvriendelijke wijze. Er wordt duidelijk verteld wat de mogelijkheden zijn maar ook wat niet kan. Dat laatste is belangrijk zodat je als klant/patiënt weet waar je aan toe bent. Het kostenaspect wordt goed gecommuniceerd zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan. Dat is zeker in deze tijden niet onbelangrijk.

Parodontologie voelt als in ervaren handen maar het proces voelt ook elke keer gehaast.

Er zat wat haast in alles wat er gebeurde zo leek het, foto’s maken, registreren gebit, behandelplan is meer een kort gesprekje, haastige spoed… declarabiliteit is niet het hoogste doel denk ik. Verder prima behandeling

heel plezierig!

plezierige praktijk!

Veel aandacht en zorgvuldig onderzoek

Zie mijn vorige zin.

Altijd een goed gevoel en wordt goed geholpen.

Correcte afspraken met goede reminders via e-mail. Flexibel als er een afspraak niet past. Behandeling professioneel. Kundig personeel. Goede nazorg.

Alles weer fijn verlopen

Alles weer fijn verlopen

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.