Prima !

Al jarenlang super tevreden, Richard Hasselaar is een zeer deskundig maar ook een vriendelijke tandarts waar ik veel respect voor heb!

Prettig

Fijne behandeling

uitstekend

Op tijd en met veel aandacht geholpen

fatsoenlijke mensen en kundig.

veel beter dan mijn vorige tandarts. ook vriendelijk.

Prima behandeling bij de mondhygiënist

zorgvuldig, vriendelijk

ik en tevreden over de uitleg, de zorgvuldige behandeling en de uitleg voor na de behandeling.

adequate behandelingen

Hoewel niet prettig, heeft men mij kunnen overtuigen dat de genomen maatregelen noodzakelijk zijn

Een heel prettige intake gehad

Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Uitgelegd hoe ik bij XQdent ben gekomen en mijn ervaringen bij mijn vorige tandarts besproken. Vervolgens werden nieuwe foto's gemaakt, mijn gebit onderzocht en kreeg ik advies over de verdere behandeling. Meteen afspraken gemaakt daarvoor. Het kwam allemaal heel prettig over.

Was fantastisch

Heel goed geholpen

Vakmanschap en service gaan hier hand in hand.

Al 10 jaar lang ervaar ik bij XQ-dent uitermate professionele en clientgerichte tandheelkundige zorg. Dit betreft zowel de tandarts (Bart) als de mondhygienist (John) als de dames van de receptie. Het is echt een dikke 10!

Professioneel & Betrokken

Implantaat gekregen. Heldere voorbereiding en uitleg. Op dag zelf fijne ondersteuning ervaren.

correcte en goede behandeling

snelle en prettige behandeling

Heel goed

Altijd op tijd en duidelijke uit leg wat ze gaan down en waarom!

Aangename eerste kennismaking

Mijn eerste bezoek aan XQDent was aangenaam. Geen haastwerk, heldere voorlichting en ogenschijnlijk geen lange wachttijden. Ik kon vrij snel een afspraak maken. De aanbeveling die ik doe ik gebaseerd op mijn eerste bezoek voorafgaand aan een behandeling.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk deskundig tot nu toe. Uiteindelijk kan ik pas eindoordeel vellen na het afronden van de behandeling

Gepaste interactie

Goede persoonlijke benadering en behandeling

Professioneel zorgzaam

Professioneel zorgzaam. Ook fijn dat iedere handeling benoemd wordt. En dat er continu gevraagd word of ik mijzelf nog goed voel en of er misschien een pauze tijdens de behandeling gewenst is. Ook fijn dat mijn vrouw bij de behandeling aanwezig mocht zijn voor de morele steun. Extra chapeau voor de assistent van de paradontoloog, dhr. Bart, voor haar gerustellende woorden tijdens de behandeling.

Fantastisch goed geholpen

Ik ben onder behandeling bij Bart van Noordenne. Deze man weet je op een uitstekende manier gerust te stellen, duidelijk te informeren en straalt uit dat hij weet waar hij mee bezig is. Loopt mee naar de tand technieker om samen te kijken. Kortom 100% tevreden over deze arts. Verder is de ontvangst bij de balie vriendelijk en zijn er nooit lange wachttijden. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Heel goed

Op tijd, en hele goede tandarts

ontzettend goed geholpen

Ik kom graag bij XQDent, alle medewerkers die ik ontmoet heb, van balie tot stoel zijn echt prettig in de omgang. Meedenkend, met compassie en helder. Ik raad XQDent zeker aan

Ik word altijd vriendelijk geholpen

Kan niet beter

Niet eindeloos wachten in wachtkamer. Adequate en snelle behandeling Aardige mensen

keurige vakkundige medewerkers.

Ik kon vrij snel terecht voor het trekken van mijn kies. Deze werd, hoewel groot, uiterst vakkundig verwijderd en ik kreeg alles me voor een volgende bezoek.

Plezierig

Goed georganiseerd

Snel afspraak kunnen maken. Klant vriendelijk

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.