Goed en deskundig geholpen

Bij de mondhygiënist

Excellent

The quality of personnel is really high. I never get disappointed of their treatment.

Fijn

Ontzettend fijn behandeld, ze zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en vertellen elke stap wat ze gaan doen.

Fijne behandeling

Was zoals altijd goed en netjes .

modhygieniste lianne goede zorg meedenken en neemt de tijd

modhygieniste lianne goede zorg meedenken en neemt de tijd vriendelijk zorgzaam

Voor zover ik kan beoordelen zeer deskundige behandeling .

Vriendelijke mensen . Ben reeds geruime tijd klant en de afspraken gaan altijd goed behalve die ene keer dat ik teruggebeld zou worden maar wat niet gebeurd is.

Altijd fijn om door Celester geholpen te worden

Weer fijn door haar geholpen Kundig, vriendelijk en zorgvuldig

Prima geholpen en flexibel in de planning

Nare behandeling maar uiterst zorgvuldig

Een spalk zetten in mijn ondergebit en het vastzetten van de brug in mijn bovengebit was weer eens een ‘ouderwetse’ ( lang, eng en zenuwachtig) behandeling. Maar de zorgvuldigheid en rust maakten dat het goed ging. Beide veel dank voor de fijne behandeling. Nu wennen aan de spalk. Koosje Witteveen

Vriendelijk en goede uitleg

Prettig

perfect

Deskundige behandeling. Vriendelijk. Duidelijke uitleg.

goed duidelijke uitleg

Maakte vertrouwde indruk, kwam zeer duidelijk over met uitleg en voorbeelden

Beroerd

Alles is in orde behalve de toewijzing van de mondhygiëniste. Ik blijk op twee plaatsen een zeer vervelende ontsteking aan mijn implantaten te hebben. De mondhygiëniste oppert dat ze dit al vreesde toen ze zag dat ik eerder door n ander was behandeld. Toen ik zei dat alle mondhygiënisten toch dezelfde opleiding hebben gehad zei ze dat dit ( behandeling van implantaten?) haar specialiteit was. Dit roept bij mij vragen op. Zij suggereert dat dit met haar behandeling waarschijnlijk niet was gebeurd? Graag uitleg hierover.

Fijn en direct handelen en duidelijk

Prettig

Bijzonder prettig!

Prima behandeling qua inhoud als qua begeleiding

Ik ben prettig geholpen, kundig en vriendelijk. Ik ben erg tevreden over het geheel, inclusief de eerste ontvangst door de mensen achter de balie. Erg belangrijk ook hoe je dan behandeld wordt. Dank en groet Martijn

Profesioneel en vriendelijk.

Probleem snel verholpen.

Losse kroon waarvoor ik dezelfde dag nog terecht kon.

Zeer te vrede, het iedere keer heb ik het gevoel van een perfecte organisatie!

Uitstekend!

Goed geholpen

Ik werd vriendelijk ontvangen. De contacten waren persoonlijk, niet gladjes. De tandheelkundige hulp uitmuntend.

Topservice

Klantgerichte, vriendelijke mondexperts

uitstekend

toegankelijk; snel afspraak kunnen maken en goed bereikbaar.

Goede praktijk mondhygiene

Vriendelijk, efficiënt en effectief!

Zie onderstaande veld

Zeldzame efficiency, snelheid en deskundigheid, en ook nog vriendelijk. Desondanks kijk ik niet uit naar de behandeling.

Goed, vriendelijk en zorgzaam.

Goed, vriendelijk en zorgzaam. Wat wens je nog meer in een medische omgeving? (what else do you want?)

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.