Deskundige check en advies

Controle implantaat wederom goed

Vakwerk

Het plaatsen van een implantaat is echt vakwerk, onder de indruk van de professionaliteit en de plezierige persoonlijke behandeling!

Gewoon uitstekend Ik ben heel tevreden. Kan zeker aanbevelen aan anderen.

prima ervaring telkens weer.

ik ben de nam vergeten wie de andere persoon was.

Die was goed

Vind het alleen opmerkelijk dat ik die persoon niet kan selecteren bij het laatste item "Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld?", en dat was Elke Rijks.

de intake bleek een fijne eerste professionele ontmoeting

het bezoek bleek als verwacht, persoonlijk en adequaat.

Deskundig en prettig

Vele jaren bezoek ik de praktijk, deskundig en prettige omgeving en stipt

Ik ben gerustgesteld

Een veilige omgeving voor een wat angstige patiënt die ik ben geworden door ervaringen elders.

prima klantvriendelijk

Prima klantvrienelijk

Richard top tandarts

Heel relax en zorgvuldig!

Het was heel prettig en professioneel.

De ontvangst is altijd allervriendelijkst bij binnenkomst. De behandeling is goed en snel.

Ze verstaan hun vak!

Professioneel personeel

Prettige omgeving en zeer prettig geholpen.

Vriendelijke ontvangst, waarna ik ook heel prettig door de arts ben geholpen.

Top service !

Vriendelijkheid, professionaliteit komen samenzijn deze prijktijk!

Goed en deskundig

Deskundig en snel, goede uitleg. Werd als patient goed betrokken bij alles

Professioneel en vriendelijk.

De behandelaar straalde uit te weten waarover hij het had, zonder daarbij aanmatigend te zijn. Aardige klantvriendelijke houding completeerde het beeld van iemand aan wie je vertrouwen schenkt.

matig tevreden

Ivm hevige kiespijn tussendoor bij andere dan mijn eigen tandarts. Zij staat niet in uw lijst?? Deze verwees mij door naar Orthodontoloog. Men zou mijn gegevens direct doorsturen. Pas de volgende dag doorgestuurd. Hoezo spoed. Daar kon ik pas november terecht terwijl het spoed was. Weer gebeld met praktijk konden niets voor mij doen. Kwam over als we verwijzen je door en dan is het ons pakkie an niet meer. Zou bij mijn eigen tandarts niet zo gelopen zijn.

Vriendelijk bekwaam efficiënt: ik had het niet beter kunnen treffen! Dank voor zoveel jaren zorg en begrip.

Goed!

Ik voel me gehoord en begrepen.

Fantastische tandarts: tandheelkundig zeer bekwaam, empatisch en doortastend.

Altijd prettige en vakkundige mensen bij XQdent

Ik heb het gevoel dat ze zeer vakkundig zijn en er alles aan doen om mijn gebit in een goede conditie te houden.

Professioneel, vriendelijk, heldere uitleg

Dit keer kwam ik alleen voor een controle, maar viel me ook nu viel me weer op hoe de medewerkers je op je gemak stellen en hoe professioneel en kundig ze zijn en uiterst vriendelijk. Ook niet opdringerig en respectvol naar collega's bij een andere organisatie.

Uitstekende praktijk

Altijd ontzettend goed geholpen en op de hoogte gebracht van de behandeling

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.