Positief

Mijn vrouw en ik hebben een heel goede behandeling gehad. Al eerder heb ik dat al via mail doorgegeven. Veel aandacht hebben we gekregen en ook zorg. Hartelijk dank voor Uw tijd.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Prima en adequate geholpen

Vriendelijke mensen.

heel goed ,

aardig ,efficiënt, vakkundig

Ik ben zeer tevreden!

Tandarts Tobias is geduldig geweest tijdens de behandeling. Dank je wel meneer Tobias! Het spijt me dat ik erg onrustig/zenuwachtig was. U bent super goed!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Gewoon goed

Prima en persoonlijk

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Geweldige gebitsreiniging gehad

Geholpen door Mondhygienist Ahmed. Tanden en kiezen zijn nog nooit zo goed gereinigd. Alles voelt weer mooi glad aan.

evenwichtig begrijpelijk consult mbt keuze voor implantaten, ja of nee

ging blij naar huis met goed gemotiveerde voorkeur voor het vervolg

Als altijd prima

Zeer positief

Prima praktijk met fijne mensen

Ben er pas 1 x geweest, maar goede, betrouwbare indruk

Zowel wat betreft de zorgvuldige controle als de aandacht bij ontvangst en organisatie

Super professioneel, aangenaam

zie boven

we zijn heel vriendelijk en professioneel behandeld ,dank

precies op de afgesproken tijd werden we binnen uitgenodigd combi van tandarts en mondhygiene behandeling op dezelfde ochtend . allebei helemaal top

professioneel, vriendelijk, efficiënt!

Zie hierboven.

Op tijd binnen geroepen en goed aardig behandeld

PERFECT

Er bleek niets aan de hand te zijn. Alles was perfect. Niet meer dan ca 1 minuut.

altijd weer de volle aandacht en vlotte behandeling

geen wachttijden keurig op tijd geholpen. en de complimenten dat ik het goed had onderhouden

Ahmed de beste Mondhygienist

Geweldig geholpen, super

Niet lang wachten in de wachtkamer

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Vertellen precies wat er gaat gebeuren, stellen je ook gerust. Zijn eerlijk én dat is het belangrijkste. Complimenten voor Jeroen!

vriendelijk, zorgvuldig, behulpzaam,professioneel

Zie boven

Naar verwachting

Prima, maar. Geen behoefte aan klantenonderzoek

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Topie

Zo doorgaan

Fijne praktijk!

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Mijn voortand was afgebroken dus spoed was verlangd. Gelukkig kon ik direct komen en werd een oplossing gevonden

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.