De balie medewerkers

Heel vriendelijke personeel

Perfecte behandeling

Al jaren zeer te spreken over deze praktijk.

Innovatief en vertrouwd

Mevrouw Van Rossum is een zeer goede tandarts! Innovatief en vertrouwd!

Fantastisch

Ik werd heel goed geholpen angsthaas die ik ben Op mijn gemak gesteld en er werd ruim de tijd genomen voor uitleg

Perfect!

Een zeer deskundig team! Goede uitleg van het behandeltraject.

Met plezier naar de tandarts!

Fijne praktijk met zeer prettig personeel. Voel me welkom en serieus genomen èn er wordt vakwerk geleverd.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

Snelle hulp

Prettige behandeling

Wat een prettige mensen!

Van de receptiemedewerkers tot de specialisten: allemaal even vriendelijk, zorgvuldig en deskundig.

Professioneel en Efficient

Professioneel en Efficient

Integer

Prettige omgaan met patiënten en voor zover ik kan beoordelen zeer kundig. Dit zegt mijn " gewone" tandarts ook. Zeker ook de assistenten doen goed werk !

Wordt met respect behandeld.

prettig

Als van ouds.

Heel goed

Prettige ontvangst. Praktisch geen wachttijd. Goede uitleg over de behandeling.

zeer zorgvuldig

ik ben weer top geholpen

Up to date en schone inrichting en vriendelijke atmosfeer

Zie boven!

Vakmanschap, een luisterend oor en serieus genomen!

Vakmanschap!! Een luisterend oor en eventuele vragen worden serieus genomen!

Perfect !

Kunsig en efficient

Erg vriendelijk en professioneel

Ontzettend lieve en attente assistente. Ik werd tijdens de behandeling voortdurend op de hoogte gehouden. Ook na de behandeling was er zorg.

Goed gevoel en nuttige voorlichting door Georgine.

Prima ervaring

Vriendelijk ontvangst, goede tandarts, goede mondhygiëniste en een prettige omgeving. Dus zeer aan te bevelen

heel goed

erg vriendelijk en goed geholpen

Deskundige check en advies

Controle implantaat wederom goed

Vakwerk

Het plaatsen van een implantaat is echt vakwerk, onder de indruk van de professionaliteit en de plezierige persoonlijke behandeling!

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.