Altijd super service

Zorgzaam

Het trekken van de wortels van een afgebroken kies viel erg mee met verdoving. De brief over hoe er nadien mee om te gaan was duidelijk. Contacten verliepen prettig.

Altijd heel tevreden

Ben al lang patiënt bij dokter Hasselaar. Heb alleen maar goede ervaringen. Hij is rustig, geduldig en vriendelijk. Ik vind het dan ook heel jammer dat hij ermee stopt.

Zeer patiënt vriendelijk, professioneel en secuur behandeld

De behandelingen als bijzonder prettig en geruststellend ervaren en heb veel vertrouwen in mijn behandelaar, chapeau!

"Niets op aan te merken"

"Niets op aan te merken", dat kreeg ik van Elma van Rossum te horen na mijn jaarlijkse gebitscontrole, en hetzelfde kan ik zeggen over mijn controlebezoek zelf.

Goed verzorgde praktijk en prima tandarts en mondhygiënist.

Ik hoef nooit lang te wachten. Na controle of behandeling kan ik meteen een vervolg afspraak inplannen.

Prima praktijk

Plezierige en professionele behandeling

Prettige benadering en deskundig advies

Duidelijke communicatie

Goed overleg over de beoogde behandeling

Geweldig geholpen

Ben geweldig geholpen door Iris

prettig en efficiënt geholpen

Mijn klacht bleek bij nader onderzoek te wijten aan een bactriële infectie in een pocket achter de laatste kies links boven. De pocket zal op nadere afspraak worden gereinigd door de mondhygienst

Voldoet niet aan verwachting

Mijn ervaring bij deze praktijk was helaas negatief. Ik heb vooraf duidelijk aangegeven dat ik last heb van angst, mede omdat op de website wordt vermeld dat de praktijk hierin gespecialiseerd is. Indien nodig/wenselijk er ook onder narcose in een operatiekamer behandeling kan plaatsvinden. In de praktijk bleek deze info. niet overeen te komen. Daarnaast heb ik de manier waarop ik door de tandarts werd aangesproken heb ik als neerbuigend ervaren. Dit droeg niet bij aan een veilige en begripvolle behandelingsomgeving wat juist essentieel is voor patiënten. Mijn advies is juiste info op de website over de praktijk weer te geven en aandacht te besteden aan de patiëntgerichte communicatie

Mooie, schone, vriendelijke praktijk

Zie boven

Hele goede ervaringen

Vriendelijk en attent. Professionele behandeling!

Zeer bekwame zorg

Voor een implantaat en twee kronen aan de voorzijde van mijn gebit werd ik doorgestuurd. Ik heb de zorg van dhr. Peppelinkhuizen als zeer kundig en betrokken ervaren. De assistenten zijn ook erg fijn. Ik kreeg heel duidelijke en uitgebreide voorlichting. Na een paar dagen werd ik nog even gebeld hoe het ging. Ook voor mijn vriendin, die bij mij was, voelde de praktijk als erg veilig en kundig.

Tevreden

Gekwalificeerde tandartsen, kan altijd terecht voor een afspraak en vriendelijk personeel

Goed behandeld

Wordt goed behandeld en aardig op men gemak gemaakt

Super goed

Iris is super

Geweldig !

Onaangekondigd bezoek , meteen én optimaal geholpen , grondige klachtanalyse en optimale informatie hieromtrent . Dank aan een alleraardigste tandarts ( Eva ? ) . Hans van Son

Zeer goede patient bejegening. Professioneel en bekwaam.

40 minuten uitloop daarna goede mondzorg

Door een zieke collega verliep de dag anders dan gepland bij XQdent. Alle begrip, al stelt 40 minuten uitloop wel je geduld op de proef. Daarna ben ik vakkundig onder handen genomen. Mijn beoordeling is laag omdat ik ontevreden ben over de afhandeling van het datalek.

Fijne sfeer en zeer competente professionals

Een plek in de medische sfeer waar je je daadwerkelijk klant voelt, daar zijn er niet zoveel van. XQDent is er zeker 1. Al het personeel is bijzonder aardig en meewerkend. Daarnaast heb je echt met professionele en competente mensen te maken hebt. Werken allemaal zeer secuur (er zit een duidelijk vleugje perfectionisme in , en dat is als klant zeer fijn). Dat leid tot een erg goed resultaat waar men trots op mag zijn! Dit geldt niet enkel voor de implantoloog maar zeker ook voor het ondersteunende personeel.

Prima aandacht, begrip voor probleem, uitstekend plan voor behandeling.

Prima.

Tevreden

Vriendelijk geholpen. De bediening van het Röntgen apparaat kon beter. De mond-lepel kreeg geen hoesje en werd niet gedesinfecteerd. De staande houding was onaangenaam. Had naar mijn mening zoals bij voorgaande foto's gewoon ingesteld kunnen worden.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.