Sarissa de Leeuw geweldige tandarts

Ik heb de beste tandarts die ik kan hebben, de ontvangst aan de balie is tevens goed

goed en professioneel

goed en professioneel

Heel vriendelijk en goede kwaliteit

Ze zijn altijd aardig, leggen alles goed uit en ze hebben mij zo gekregen dat ik ook beter gaan tandenpoetsen.

Prima op tijd behandelt

Ttt

Prettig, zeer klantvriendelijk en kundig

Zie boven. Voel me er ondanks mijn afkeer voor alles wat met tandarts te maken heeft gewoon thuis. Soort “warm bad”. Ben erg tevreden over behandelingen, nazorg en men star altijd klaar om problemen op te lossen

Profesionale

Profesionale

tandarts heeft me alles uitgelegd wat ik wilde weten.weet zijn naam niet,is van buitelandse komaf.

Heel goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen. Ze waren heel aardig en relext. Alleen jammer dat ik zo lang moest wachten maar verder geen klachten.

Gewoon goed!

Altijd klantvriendelijk, correct en duidelijk bij binnenkomst en tijdens de behandeling.

helemaal in orde

Prettige ontvangst, rust in de wachtkamer, volgens afspraak binnengeroepen bij de tandarts en een fijne behandeling. Zowel de tandarts als de assistente waren erg vriendelijk. Ik ben tevreden.

Go3d geholpen

Prettig en vriendelijk

Ik ben zeer tevreden

Mijn tandarts is toch zorgt er voor dat ik altijd rustig ben

Tevreden klant

Wel 10 minuutjes moeten wachten voor mijn afspraak met de mondhygiëniste, maar daarna heeft ze alles heel goed en grondig schoongemaakt. De afspraak met de tandarts was vrij snel daarna, en was ook naar tevredenheid. Geen gaatjes!

Fijn

Fijne tandarts dr D unk...en ook de mondhygiënist Carola.

Prettig geholpen, zoals gewoonlijk.

Deze keer was ik aan de beurt op het juiste tijdstip. Dit is wel eens anders geweest.

Keurig

Op tijd, zeer vriendelijk, vakkundig

Professioneel en efficient

Personeel dat professioneel optreed en waar nodig empatisch bij staat. Beknopt geschreven: gezellig en ervaren personeel

Goede ervaring

Na melding van het probleem had ik snel een afspraak z.

Netjes en vlot geholpen

Netjes en vlot geholpen

Snel en dakkundig

Dezelfde dag nog geholpen

Goede vlotte afhandeling van de afspraak

Gewoon goed

goede tandhulp

prima tandzorg, deskundig goed

Is goed

Ik vind dat de persoon die heeft geholpen goed deed

Goed en vakkundig geholpen.

Kunde op de eerste plaats, communicatie voor zou beter kunnen.

Algemeen ben ik zeer tevreden over mijn behandeling. Wel heb ik ervaren, dat door alle drukte en hectiek die er is, mij te weinig en vaak pas later informatie gegeven is over het behandeltraject. Met gevolg dat ik regelmatig voor verrassingen stond. Dit is meer ter verantwoording van de assistentes geweest als van de behandelende professionel.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.