Er wordt de tijd genomen voor je en je krijgt tekst en uitleg

Naar verwachting goed zoals altijd

Goed, afspraak was iets uitgelopen vanwege computerstoring maar dat kan gebeuren.

Voldoende

Mond hygiëniste is was hard handig….was ik niet zo gewend

Fijne praktijk.

Goede uitleg van evt behandeling en leuk en gedreven personeel.

Heel goed geholpen

Bij deze wil ik mijn emailadres wijzigen. [email protected]

Goede tandartsen praktijk

Goede tandartsen praktijk, nemen de tijd voor je, overleggen alles, komen met goede adviezen en mogelijkheden, stellen je gerust, gaan met hun tijd mee. Werken snel en efficiënt.

Flinke teleurstelling

Ruim 4 maanden wachten voor het plaatsen van een kroon op een afgebroken kies is eigenlijk onacceptabel. Is me bij het eerste bezoek van tevoren niet meegedeeld. De maand september kan ik zelf niet! Is hier geen passende oplossing voor?

In alle opzichten een uiterst toegankelijke tandartsenpraktijk

Alle geduld met patiënt om pijn- of andere klachten adequaat aan te pakken

Prima behandeling, maar zoals altijd lang wachten

Na 25 minuten wachten werden we vervolgens prima geholpen.

Tevreden en goed geholpen

De angst voor de mondhygiënist en tandarts is grote deels weg en ze houden er rekening mee.

Goed geholpen

's maandags gebeld, dinsdags kon ik er terecht. Aan de telefoon 4 wachtenden voor mij, wat best lang duurde en toen ik eenmaal aan de beurt was, werd de verbinding verbroken. Nog eens geprobeerd en gelukkig maar 1 wachtende voor mij. Dit keer ging het wel goed en na een paar vragen, kon ik de andere dag terecht, omdat ik geen pijn had.

Goede tandarts met alles onder 1 dak.

Ben al jaren klant en het bevalt me nog steeds prima, wordt altijd goed geholpen.

Vakkundig- en vriendelijkheid.

nvt

nvt

Fijne en ervaren dienstverlening

Vanaf mijn 1ste bezoek was mijn ervaring heel fijn. Ondanks drukte, toch echt tijd genoeg voor mij persoonlijk. Deskundig en heel vriendelijke assistentes, die je echt op je gemak laten voelen. Het uiteindelijke resultaat naar volle tevredenheid en echt heel mooi en netjes geworden en geen drukpunten. Ben ontzettend tevreden en dankbaar! Toppers!

Je word netjes behandeld

Altijd blij als ik weer weg ga tevreden

Druk

Het systeem lag eruit...was een beetje rommelig...je vraagt welke tandarts ik zou het niet weten..

De behandeling is goed bevallen

Ik voel me erg op mijn gemak tijdens de behandeling

fijne, rustige , ervaren tandarts

Je bent altijd meteen aan de beurt, goede rustige uitleg gekregen wat ze ging doen, tussendoor vraagt ze of het nog gaat, weet wat ze doet en heeft geduld.

Fijne praktijk met vriendelijk en kundig personeel!

Fijne wachtruimte, relaxte sfeer en men is flexibel bij het inplannen van een afspraak. Duidelijke en transparante behandeling. Bovendien geeft men goede en nuttige preventie-adviezen voor het behoud van een gezond gebit. Vriendelijke benadering door tandarts en de assistentes!

Fijne sfeer, kundige vriendelijke Tandarts

Vanaf intake gesprek, en na diverse behandelingen volledig van mijn angst voor de tandarts verlost! Behandelend tandarts Mevr S de Leeuw ervaar ik als zeer kundig en toegewijd.

Vriendelijk, professioneel

Vriendelijk, professioneel, goede luistervaardigheid.

Goed ervaring

Wil ik niets over zeggen

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.