Professioneel en duidelijke uitleg

Goede ervaring

Uitstekende afhandeling

Snel en deskundig behandeld

Klantvriendelijk en geduldig

Hebben geduld werken rustig, stellen je op je gemak, nemen de tijd.

Ben reeds lange tijd een tevreden klant v w b kwaliteit en service

Goed geholpen

Netjes geholpen na dat ik aangegeven had pijn te hebben aan de bovenkant. Ook de tandartsassistente vroeg meerdere malen erg lief of het nog ging

Zeer snel geholpen

Ik kon na een paar dagen al terecht voor een probleempje met een kies. Voor zover ik kan beoordelen werd dit zeer vakkundig en zorgvuldig opgelost.

Perfecte behandeling zonder pijn.

M’n implantaat is geplaatst zonder enige napijn. En de super moderne techniek om de kroon te plaatsen was verrassend en snel. Ik ben zeer tevreden. Iedereen is ook erg vriendelijk en behulpzaam!

Slecht

Tandartsen hebben het altijd druk, lange wachttijden. Niet vriendelijk en zeer arrogant

Prettige afspraak bij mondhygieniste Liselotte

Deskundige behandeling en goede adviezen

Prima ervaring.

Vriendelijk behandeld. Ik kon eerder komen via een ap en mail melding Dus dat was ook in orde

Reparatie gebit prima conform gemaakte afspraken.

Uitstekend en snel geholpen.

Prettige ervaring

Vriendelijk personeel, korte wachttijd, oog voor mijn kleindochter van 3

Op tijd geholpen en behandeling met goede uitleg

Vakkundig en vriendelijk.

Ruime aangename locatie.

Prima dienstverlening

uitstekende behandeling en resultaat

kan er weer tegen

weer fijn en rustig behandeld, het is weer top

Wederom fijn geholpen.

Werd correct benaderd. Bij de mondhygiënist nog duidelijke tips gekregen. Weet helaas de naam van de tandarts niet meer, sorry.

goed geregeld

tot ziens

professioneel en dienstvaardig

Op tijd en hebben de tijd ge nomen om met aandacht naar onze mondgezondheid te kijken en te behandelen.

Op tijd en efficiënt

2 kleine vullingen Vriendelijke ontvangst.Vraag voor eventuele .verdoving. Snelle en pijnloze behandeling

Vakkundige tandarts

Goed advies

Begripvol en meedenkend

Begripvol en meedenkend

Het is ontzettend goed

Ik werd altijd netjes en respectvol behandeld

Noodzakelijk kwaad

Zakelijk en niet persoonlijk, ook zou het prettig zijn als kosten gemeld worden en dat je hierbij een keus heb

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.