Vriendelijk en rustig.

De tandarts is vriendelijk, rustig en legt uit wat hij doet. Geeft gelegenheid tot vragen stellen.

Keurig op tijd werd ik geholpen

Ik werd goed voorgelicht over de mogelijkheden voor reparatie van mijn gebit

Goed geholpen

Goed geholpen wel lange tijden voor nieuwe afspraak

Zeer vriendelijke behandeling

Zeer vriendelijk en netjes behandeld

Heel goed, alleen liep de afspraak n half uur uit!

Na 13 jaar klant over het algemeen heel goed!

Keurig te woord gestaan. Keurig op tijd

Zelfde

Direct een afspraak kunnen maken, i.v.m. ongeval

Ik heb een ongeval gehad met nijn fiets. Nadat ik bij de dokter geweest ben voor een behandeling adviseerde hij mij om ook even de tandarts er na te laten kijken. Gebeld met Videnti en hoewel het erg druk was met de afspraken daar werd er toch een plaatsje gereserveerd zodat ik dezelfde dag nog een behandeling kon krijgen,welke ook inderdaad nodig was. Ik ben daar erg blij mee. Top geregeld door Videnti

Je Word er goed geholpen en ze doen er niet moeilijk bij veranderen afspraak

Je wordt er goed behandeld en duidelijke uitleg

Alles prima

Het gebouw ziet er mooi uit, ruime wachtruimte. Tandarts en assistentes vriendelijk. Afspraak was op afgesproken tijdstip. Afspraak was goed te maken.

Netjes geholpen

Werd op tijd naar binnen geroepen behandeling liep goed

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen.

Vriendelijk en vakkundig personeel

Door vriendelijk en vakkundig personeel vier gaatjes laten behandelen. Er was ruime aandacht voor eventuele ongemakken/pijn!

Het was heel geruststellend

Heel goed

Kundig, snel en goede uitleg

Vriendelike ontvangst, vakkundige behandeling

Snel en adequaat behandeld

Planning bezoek door partners op dezelfde datum en uur lijkt niet te doen

Al jaren wil ik samen met mijn vrouw de rit naar Roosendaal maken voor een halfjaarlijkse controle of bezoek aan de mondhygiënist. Na al die jaren blijkt dat plannen niet echt lukt. Zou toch makkelijk anders moeten zijn. Nu bezoeken we de praktijk vele dagen in het jaar wat een onnodige belasting betekent voor de ritten naar Roosendaal. Voor de goede orde: het gaat puur om het plannen van het bezoek. De behandelend arts speelt ook hier een rol.

Professioneel en prettig.

De tandarts is duidelijk, komt ervaren en professioneel over, luistert naar mijn vragen en uitleg. De mondhygiënist Manon overstijgt mijn ervaringen met andere mondhygiënisten. Ze was heel aardig, hele duidelijke goede uitleg, deed zeer professioneel haar werk en zette een fijne sfeer neer.

Goed te woord gestaan

Het is toch even spannend als je een nieuwe tandarts ontmoet. De dames vonden haar fijn. Rustig vertelde wat ze ging doen.

Wordt met geduld en vriendelijkheid geholpen

Goed georganiseerd Prettig sfeer

Snel vriendelijk

De service

Nvt

Ik vindt het erg jammer om weer een andere mondhygienste te krijgen.blijkbaar is het nogal moeilijk om mensen te behouden.

Positief

Zeer vriendelijke mondhygiëniste, gaf duidelijke uitleg en tips om de plak nog beter te kunnen verminderen.

Mijn ervaring is wel goed bij deze tandarts.

Mijn ervaring is wel goed bij deze tandarts. Alleen je hebt er te weinig parkeer plek om je auto er fatsoenlijk neer te zetten, dus was ik geforceerd om de auto bij de buren neer te zetten terwijl dit eigenlijk niet mag.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.