goed geholpen

Goede uitleg wat er gaat gebeuren.

Prettig tandarts bezoek.

Prettig tandarts bezoek. Niet lang hoeven wachten. Bij de jaarlijkse controle goede toelichting, uitleg en toekomstschets.

Ik word goed gehandeld

fijne en prettige ervaring.

Er wordt ook nog persoonlijk naar je geluisterd , kom er al jaren tot grote tevredenheid.

Geweldige service

Ik ben geweldig en vriendelijk geholpen.

Fijne tandarts en op mijn gemak gesteld

Zenuwen voor de tandarts. Maar mede door de assistente en tandarts stellen ze mijn op mijn gemak . Met gaatje boren alles netjes uitgelegd wat ze gingen doen .

in een woord geweldig

10 uur afspraak (ik had mijn twijfels) foto,s genomen gesprek gehad, mijn twijfels overwonnen, was toevallig een uitvaller , en 3 uur later 4 implantaten geplaatst. super bedankt voor deze geweldige service.

Geen geduld

Ca 2 jaar onderbehandeling en nog geen goed resultaat.

Zeer zakelijk

Géén receptioniste aanwezig op vrijdagmiddag; Dit vind ik geen goede zaak.

Proffesioneel en vakbekwaam

Kundige en ervaren mond hygiënisch team, weten waar je voor komt en geven een deskundig advies.

Goed geholpen ik was snel aan de beurt

Ik heb controle gehad en ik bij de mond hiegieniste geweest goed behandeld lieve vrouw

snel geholpen

Vriendelijke mensen en snel geholpen

Een fantastische tandarts!!

Zeer deskundig, altijd vriendelijk en als je wat angstig bent een aanrader!

Vriendelijk en uitstekende service

Leuke, profensiele mensen en er heerst een leuke sfeer.

Prettige, rustige manier van behandelen

Uitstekende ervaring met deze tandartsenpraktijk. De assistenten waren goed in staat om mij gerust te stellen vanwege mijn angst. Hierdoor heb ik nu al driemaal een behandeling ondergaan die me steeds meer vertrouwen hebben gegeven. De tandarts die mij behandelde gaat helaas weg maar wat een fijne dame! Ze legt alles rustig uit, gaat rustig aan het werk en geeft de patiënt de mogelijkheid om aan te geven wanneer ze even moet stoppen.

snelle en goede behandeling van mijn pijnklachten

kon op korte termijn terecht en ben snel van mijn klachten afgeholpen , ook de medewerkster aan de balie was prima

is goed

is goed

Assistente sir mij voorbereide voor mijn beugel vond ik super. Legde alles duidelijk uit. Geeft een goed gevoel.

Snelle hulp bij spoed

Bij breuk prothese werd de afspraak snel ingepland

Heel erg positief

Ik ben enorm goed geholpen

Met respect goed en vriendelijk nu geholpen

Vriendelijke mensen. Goed geholpen met aandacht voor mij als persoon.

Afspraken maken gaat moeizaam.

Terwijl een maand vacantie ongetwijfeld bekent is wordt er toch op dat tijdstip afspraken geplant. Ten kosten van eigen planning.(dhr. Vink)

Ik was zeer tevreden

Heel goed geholpen

Prima geholpen

Al tientallen jaren super tevreden!

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.