Erg goed

goed contact met de mondhygeniste, behandeling verliep ook prettig waarbij soms wat uitleg werd gegeven wat ze precies ging doen.

Erg correct en stipt

Positief

zeer goed

geholpen door een vriendelijke, kundige tandarts. Jürgen Rühlmann

Ga binnen met een lach en met een stralende lach weer naar buiten

Leuk team en altijd tijd voor een praatje!

Snel en goed

Prima maar wel zakelijk

Wij komen van Videnti Marnixlaan en ik vind het jammer dat we daar niet meer zitten. Er is veel veranderd in de afgelopen jaren. Het is een grote praktijk geworden met veel onbekende gezichten.

correct en deskundig

correct, deskundig, vriendelijk, professioneel

Vriendelijke en duidelijke behandeling

Onnodig pijnlijk

Niet opvolgen van ervaringen van mijn vaste mondhygiëniste. Niet vanuit de klant gedacht.

Als volwassen man voelde ik me behandeld als klein kind

Tandarts doet alsof ik niets goed doe en veroordeelt op basis van 1 waarneming

conform afspraken

Veel verloop (ik heb de indruk dat Videnti bestaat uit zzp ers, zodat een langdurige relatie met behandelaar niet mogelijk is). Verder denk ik goed geholpen te zijn. De rekening is binnen en viel tegen qua hoogte. Ik had een afspraak met mondhygiënist en tandarts.

Super mooi groot praktijk

Altijd vriendelijk en goed geholpen!

Snel en fijn geholpen

Snel en fijn geholpen na afbreken stukje kies. Goed verteld hoe te reageren wanneer ik pijn zou hebben. Duidelijk uitleg wat er ging gebeuren.

Niet zo best

Want wilde telkens kunstgebit maar ze weigeren omdat me tanden nog goed zijn maar een en al vulling en moet binnenkort terug komen wortel kanaal behandeling zonder dat ze het vd voren zeggen dat je je eigen kunt voorbereiden want er zijn mensen die onder bewind lopen ik toevallig dan niet

Op een zeer prettige wijze bij de mondhygiënist, tandarts en bij de receptie geholpen.

Op een zorgvuldige wijze is er omgegaan met de invulling van de afspraken.

Vriendelijk en kordaat

Professioneel en vriendelijk.

Tips om de mondhygiëne te verbeteren zijn gegeven.

Kon heel snel geholpen worden

Nooit lange wachttijden

Goed en pijnloos geholpen

Lastig bereikbare vulling geplaatst.

Vriendelijk en goed

Goede behandeling en prettige communicatie

Nvt

Matig tevreden

Waarom weet ik niet, maar de mondhygiënist/behandeling gaf mij een onzeker gevoel. Best veel vragen over welke electrische tandenborstel en welke raggers ik gebruik. Maar op zo'n manier dat ik dacht dat zij/de praktijk betaald wordt als men cliënten overtuigd van bepaalde merken. Bij welke persoon mij heeft behandeld heb ik Manon ingevuld. Niet helemaal zeker van de naam.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.