Snel en betrouwbaar

Prima/ vriendelijk mensen

Zoals je mag verwachten

Zoals je mag verwachten.

Verwarring aan telefioon

Ik dacht een uitnodiging te krijgen voor de kaak chirurg. Niet ontvangen dus belde naar de praktijk. Daar vertelden ze dat ze lang oosten wachten tot mijn huisarts groen licht had gegeven. En ondanks dat er een heel bovengebit gemaakt moest worden werd er verteld dat ik na het happen mijn plaatje mee moest geven voor aanpassen. Dat klopte dus helemaal niet. Tandarts vertelde dat ze dat aan de telefoonnet goed wisten. Hij heeft mijuitgelegd hoe het zit met de afspraak verder.

Fijne tandarts

Mevrouw van Gils is een geweldige goede tandarts/implantoloog en zij is altijd vriendelijk en duidelijk Fijn contact altijd met haar en haar team

op tijd aan de beurt

ik was op de afgesproken tijd aan de beurt

Controle gebit. Goed nagezien bij probleem. Goed advies gekregen.

goede service

Wel duur, nog geen half uur bij mondhygienist. 115 euro !! Daarna tandartscontrole. Dat is wel normale prijs

Ben tevreden.

Ben prima geholpen.

Goede behandeling en vriendelijke behandelaar.

Als bovenstaande opmerking.

Heel goed ervaring.

Heel goede ervaring.

goed en vriendelijk

er wordt rekening gehouden met mijn angsten

goed en vriendelijk

Netjes en correct geholpen

Ik ben netjes, duidelijk en goed geholpen. Een vriendelijke tandarts en assistente

Alles was in orde.

Geheel tevreden met tandarts.

De jaarlijkse controle is weer zorgvuldig gedaan. Het gaatje in een oude vulling is netjes hersteld.

Goede ervaringen ,altijd bij mijn tandarts de Leeuw

Mooie praktijk ,alles onder één dak Aan tandartszorg

Goede behandeling, niks mis mee maar steeds andere gezichten

Ik ben netjes en correct behandeld. Wat ik jammer vind is dat steeds een andere mondhygiënist en tandarts heb sins de verhuizing vanuit de marnixlaan. Ik weet zelfs de namen niet.

Heel vriendelijk, correct behandeld

top

Zoals altijd goed, netjes en vriendelijk geholpen.

Snelle behandeling

Prima direct geholpen bij problemen

Uitstekend behandeld de

goede behandeling

goede behandeling en naukeurig

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.