naar verwachting

Ik ben bij jullie voor 4 jaar

Ik vind de service heel goed!

Heel goed.

Heel goed geholpen en zeer vriendelijk personeel.

Professionele uitstraling, persoonlijk behandeling

Vriendelijk ontvangst, en tijdens de behandeling uitleg wat de tandarts ging doen.

Goed behandeld

uitstekend

tandarts die zijn vak meer dan waard is.

Ben zeer tevreden en word goed geholpen

Buitengewoon

Goed voorgelicht en begeleid. En prima behandeling.

Vriendelijk en professioneel

Fijne hulpverlening

Nemulțumit

Nimic nu a mers bine la Videnti Streuvelslaan pentru ca a trebuit sa probez o proteza de 9x și in final tot nu este buna iar costurile sunt exagerate… Soțului meu după 2luni ii cade plomba… Deci ! Nu recomand

Goed.

Klantvriendelijk, Goede uitleg op vragen.

Goed behandeld

Duidelijk uitleg

Tandarts Roderigues Een lieve tandarts die het goed uitlegt en voorzichtig te werk gaat

Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts/mondhygiëniste en de recente behandelingen.

Betrouwbaar en eerlijk in tegenstelling tot alle tandartsen en mondhygiënisten die ik de afgelopen 30 jaar bij Videnti heb gehad :)

Ik heb goede ervaring.

Leuk en kundig team

Denken mee en doen geen onnodige behandelingen.

goede ervaring

Snel, Correct en vriendelijk.

Niets aan de korte omschrijving toe te voegen.

Nette praktijk, goede behandeling

Goede ontvangst en juiste behandeling

Heel klantvriendelijk en goed geholpen.

Sandra en Liselotte zijn twee hele professionele en fijne medewerkers.

Prima!

Zowel persoonlijk als zakelijk vind ik alles goed.

Keurig en vakkundig behandeld

Zowel baliemedewerkster als mondhygiëniste als tandarts hebben me weer netjes en vakkundig behandeld.

goede tandzorg

wordt goed advies gegeven wat wel en niet kan.

Keurig op tijd en vriendelijk geholpen. Ik weet alleen niet hoe mijn tandarts heet...

ontspannen

Ik vind het altijd een angstig moment omdat je niet weet wat er wordt gevonden aan mankementen aan je gebit. Maar alles wordt duidelijk uitgelegd en ook overlegd en dat geeft een fijn gevoel en geeft vertrouwen.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.