Een fijne praktijk En de mondhygiënist die mij 30 oktober heeft geholpen.Is zeer netjes en rustig En geeft goede uitleg Wilde ik even gezegd hebben.

Het vriendelijke en goed praktijk

Goed, maar wel lange wachttijd

Goede service en vriendelijk personeel.

Ik ging om mijn tanden te reinigen en voor controle. Heel fijne praktijk en personeel. 5 sterren van mij

Goede professionele behandeling

Altijd vriendelijk en deskundige hulp

Vriendelijke

Tandarts D Unk Top

Heel blij dat tandarts unk mijn zo geweldig geholpen heeft,zelfs na haar werktijd heeft ze me geholpen een grote pluim voor haar. Ze is echt top hoe ze je met zorg behandeld voor mijn een hele dikke tien Ben haar erg dankbaar voor haar goede zorgen TOP

Op tijd en goed behandelt

Ik kom nu al jaren bij Videnti en altijd tevreden Op tijd en een goede behandeling. Vriendelijke mensen en een schone omgeving. Dus zo houden. M.vr.gr. V.eikenboom

Behandeling was naar verwachting

Behandeling positief ervaren. Kreeg ook goed behandeladvies

Goed geholpen

Wordt goed naar betere oplossingen gedacht en de Inplantoloog werkt samen met de tandarts voor een goede prothese voor mij die goed in de mond ligt met betere aansluiting heeft op mijn lippen en een mooiere lach

Heel goed

Vriendelijk en snel geholpen

gewoon zeer goed.

gewoon goed,ik zou niet anders willen omschrijven,tevrede.

Bij inplantaat plaatsen , graag meer speekselafzuiging , ik had het benauwd.

Onvriendelijk

Lopen gigantisch uit. Geen excuus voor uitlopen maar een sneer dat dat kan gebeuren. Zeer onvriendelijk. Heel commercieel. Overweeg om naar een andere praktijk over te stappen.

Prettig

Duidelijke uitleg voor en tijdens de behandeling. Regelmatig checken tijdens de behandeling of ik nog "oke" was. Heel fijn.

Ik werd prima geholpen door een hecht team van specialisten.

Positieve klantbenadering waarbij passende advies wordt gegeven.

Perfect controle en adequaat advies bij vragen

Top !!!

Astrid de nieuw mondhygiënist is super !!!

Snel geholpen

De laatste keer een controle gehad inclusief behandeling. En dat scheelt een herhalingsbezoek. Erg fijn wanneer je een drukke baan hebt.

Goede resultaten

Goede uitleg en een luistetend oor

professioneel

klantgericht

Vakkundig en zorgvuldig

Fijne tandarts, die vakbekwaam is en zorgvuldig werkt.

Gewoon goed geholpen (voor zover ik dat kan zien natuurlijk).

Schildje aan de zijkant van een kies geplaatst. Zit er mooi uit.

Vertrouwd

Deskundigen tandarts en assistente. Voel me er gehoord en heb er vertrouwen in.

Prima service en geen wachttijd

Werd prettig ontvangen bij de receptie en doorverwezen naar de wachtruimte. De tandarts stelde mij meteen gerust door persoonlijk belangstellend te zijn.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.