Slechte communicatie van de kant uw medewerker

Als oncomfortabel bij deze mannelijke mondhygiënist volgens mij van Marokkaanse afkomst. Hij stelde de verkeerde vragen en was vervolgens zeer dwingend in zijn vervolg vraagstelling. Ik kreeg zonder dat er iets gemeld werd een plastic bril op mijn voorhoofd. Mijn werd niets gevraagd of ik dit wenste. De volgende keer wil ik iemand anders.

Proffesioneel

Vriendelijke en professionele behandeling. Er werd echt geluisterd naar mijn huidige probleem. En daar is vervolgens wat mee gedaan.

Correct behandeld

Ik ben tevreden

Tevreden

Vriendelijk en geen lange wachttijd

Vriendelijk Kundig Op tijd

Goed net als altijd

Wordt altijd op tijd goed geholpen

Bezoek aan de mondhygiëniste

Elk half jaar op bezoek bij de mondhygiënist. Ik voor mij nooit een prettig uitje. Komt wellicht door mijn pijngrens, maar ja. Het ging nu goed niet al te veel last gehad. Verder door het personeel en bedrijf perfect geregeld.

Moet altijd enorm lang wachten

Helaas moet ik altijd minimaal een kwartier/20 min langer wachten dan de afgesproken tijd. Dit is al meerdere malen voorgekomen. Heb nu een afspraak bij een andere tandarts intern gemaakt en geef het nog een kans.

Prima tand behandeling

Prima gebits behandeling!

Uitstekend service

Vriendelijk personeel

Goede ervaring

Heel correct en vriendelijke behandeling

Nice time

Very friendly doctors and nurses. I went there to get my wisdom teeth pulled out. They talked me through everything and were very supportive. Very clean place and nice receptionist.

Second opinion

Ben zeer tevreden over de second opinion van de tandarts. Keurig netjes geholpen en er werd goed geluisterd naar mijn verhaal. Duidelijke uitleg wat er aan de hand was en een bevestiging voor mijzelf.

Goede tandarts en allemaal lieve mensen, dat vind ik prettig.

Alleen één opmerking. Ik sukkel al een tijdje met een implantaat en dat wordt maar niet opgelost. Mijn tandarts weet dat.

zeer goed

Werdt zeer goed geholpen door Mevr van Gils

Heel good

Mijn ervaring met de tandarts D.unk . Ze is een heel vriendelijk en zeer bekwaam persoon. Ik ben blij dat zij mijn tandarts is.

Vulling van kies afgebroken, zelfde dag nog gerepareerd

In de ochtend een stuk kies kapot gebeten, zelfde dag nog gemaakt, Dus heel tevreden

Heel snel een afspraak kunnen inplannen.

Warm ontvangst, Kort maar krachtig gesprek/onderzoek gehad.

Alles.op uur en tijd

Heel goed

Heel vriendelijk en samen kijken naar oplossingen

Ik ben heel vriendelijk geholpen.

Er is mij duidelijk en rustig uitgelegd wat en hoe de behandelingen gaan verlopen. Hierdoor ben ik zeker gerustgesteld.

Aangenaam ontvangst bij eerste keer Viventi

Aangenaam en duidelijke uitleg over wat er "mis" is met je gebit

Is heel super

Ik vindt onze vrouwelijke tandarts heel super

Verschrikkelijk

Geen begripvolle kaakchirurg, extreem veel pijn tijdens het trekken van mijn kies.

Lange wachttijd

Een wachttijd van 20 minuten 's morgens om 9.00u. Als ik mijn afspraak te laat afzeg, krijg ik een boete. Mijn tijd is ook geld bij mijn werkgever.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.