Goede behandeling

Vriendelijk ontvangen. Deskundig

vakkundig en alles volgens afspraak

Goed en correct geholpen en volgens de afspraaktijd

Prima, goed geholpen.

Prima, Nu weer pijnvrij en uitstekend geholpen.

Prima, vriendelijk en deskundig behandeld.

Nooit lang hoeven wachten. Vlotte behandeling/controle. Mevr van Gils is een vakvrouw. Iedereen daar is trouwens heel erg vriendelijk en zorgzaam. Dit bezoek was het laatste. Mijn eigen tandarts moet het implantaat voortaan controleren.

Vlotte vriendelijke gebitscontrole heeft plaatsgevonden

Mijn afspraak was op de geplande rijd, dus geen wachttijd, fijn! In het verleden heb ik die ik wel regelmatig gehad. Een vriendelijke en zeker vakkundige controle door mevr. Van Gils en haar collega. De praktijk heeft een metamorfose ondergaan, complimenten. De wachtruimte in het bijzonder is nu een ruimte die er verzorgd uit ziet.

Een tandarts die weet van aanpakken.

Een zeer zachte tandarts die zijn tijd neemt voor zijn patiënten.

Is prima

Geen klachten

Zeer kundige behandeling. Daarnaast betrokken.

De afspraak stond voor het trekken van al mijn tanden, dus een behoorlijke ingreep. Dit verliep vlot en een tijdelijke prothese werd na hechtingen meteen geplaatst. Controle na een dag. Alles naar alle tevredenheid ook van mijn kant. Pas over vier weken terug.

Goede ervaring

Fijn dat je in de stoel kan blijven liggen voor beide controles/behandeling. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel, zowel de tandarts als mondhygiëniste. De wachttijd voor een vervolgafspraak is wel erg lang.

Een dubbel gevoel

Eerst was ik voor de intake en vooronderzoek bij tandarts v Leeuwen. Dat is mij heel slecht bevallen en daar ga ik ook niet meer naartoe. Al 3 weken 2 ontstekingen. Nu ben ik bij een tandarts geweest en dat is me heel goed bevallen. Zij was heel lief en zorgzaam.

Werd goed geholpen

Werd goed geholpen

Op tijd aan de beurt. Zeer vriendelijk geholpen.

Zeer vriendelijk geholpen. Op tijd aan de beurt.

Net voldoende.

Uitleg over behandelingen vind ik magertjes.

Vriendelijk, vakkundig en cordaat.

Fijn geholpen en goede uitleg gekregen

Ik werd op tijd behandeld.Voor de geconstateerde tekortkomingen werd direct een oplossing gezocht

Fijne praktijk met vriendelijke mensen.

Ik kom graag (ondanks dat ik het geen prettige behandeling vind), bij mondhygiëniste Suzanne Kalo. Zij is kundig, vriendelijk en behandelt mij heel goed. Ik ben uitermate tevreden over haar!! Alle lof dus. Mariëtte Nagtzaam.

Prima en vriendelijk

Op de afgesproken tijd geroepen voor de behandeling. Dat is heel prettig

Ik ben vakkundig en vriendelijk geholpen.

De samenvatting lijkt me duidelijk!

Niet om over te roepen

De ontvangst was hartelijk, aan de balie zit vriendelijk kundig personeel. De tandarts was ook vriendelijk, maar later kreeg ik bericht, dat ze in december vertrekt. Dat houdt in dat bij de volgende controle er WÉÉR een andere tandarts is, daar baal ik stevig van. De mondhygiënist was vriendelijk, maar luisterde niet en over de uitvoering van zijn werkzaamheden ben ik totaal niet te spreken, dus deze wil ik niet meer ! Hij heeft zich niet voorgesteld…

Een vakkundige en zeer duidelijke uitleg betr. behandeling !

Er wordt gedaan wat moet gebeuren. Wel wat onpersoonlijk, maar misschien is dat ook wel oké.

Pijnloos nieuwe vullingen

Heel goed

Vriendelijke en nette. Professionele behandeling

Afspraak maken aan Bali duurt wat lang

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.