Iedereen even vriendelijk in de Streuvelslaan, met name Manon en de tandarts uit Portugal

Professioneel en vriendelijk is iedereen.

Zeer tevreden. Professioneel. Houden rekening met omstandigheden

mijn prothese met iemand anders meegeven is geen leuke ervaring.

ik was erg geschrokken dat de tandarts de prothese van iemand anders in mijn mond wilde doen. Ik zag dat het niet van mij was omdat het een klik systeem was en het van mij niet.

Na lang wachten toch een positief resultaat

Positief over toestemming vervroegd spreekuur.Wel balen over de reden . Betere voorlichting over het nemen van implantaten en preventie

Geen

Goed geholpen

Vakkundig, duidelijk en correct.

Super geholpen.

Prima behandeld

Tot nu toe goede ervaringen in deze tandartspraktijk. Enig nadeel is de vele wisselende tandartsen de laatste jaren.

Ik ben netjes en vriendelijk behandeld

Goed advies en goed uitgevoerde tandverzorging.

Fijne praktijk.

Goede uitleg over de komende behandelingen.

Professionele tandarts

Onze tandarts is echt super professioneel.. wij hebben de leeuw en zij is ook met de kinderen heel erg goed in haar vak betere tandarts kun je niet hebben

Hlf jaarlijkse controle

Te korte tijd aanwezig om oordeel te geven

Goed hoor

Behandeld alszijnde heel tevreden

Correcte professionele behandeling.

Zie boven

Heel goed

Mijn angst voor de tandarts is wat afgenomen en voor de mondhygiënist

Geen goede vervangingsmaterialen in huis

Ik brak een schroefje, waarmee een kroon was bevestigd aan een implantaat. In het systeem staat exact welk implantaat er op die plek in mijn mond zit en welke schroef daar voor nodig is. Er werd eerst mijn kroon eruit gesloopt, waardoor ik nu tijdens de feestdagen een gat in mijn mond heb ipv een hoektanden. De volgende dag zou ik gebeld worden als er geen goed schroefje binnen gekomen was. Er is niet gebeld, terwijl niet zeker was of er een goed schroefje was. Ik dus naar mijn afspraak. Eerst werd ik verdoofd, waarna later bleek dat er niets voor handen was wat pastte. Naar mijn mening had er eerst een goede voorraad schroefjes besteld moeten zijn, alvorens er ook maar iets aan mijn mond gedaan werd. Er past namelijk slechts 1 maat in het implantaat. Toen ik kwam, zat mijn hoektand weliswaar wiebelig, maar wel nog in mijn mond vast. Er is mijns inziens de foute volgorde aangehouden. Nu wordt er tot overmaat van ramp ook gesproken over het plaatsen van een nieuwe kroon, terwijl er alleen een schroefje is gebroken! Dit lijkt mij niet de juiste werkwijze. Het betekent dat ik niet alleen tijdens de kerstdagen, maar ook tijdens oud- en nieuw gezellig met een gat in mijn mond zit. Videnti heeft destijds mijn implantaat geplaatst en duidelijk in mijn dossier de naam en het typenummer gezet. Zorg ervoor dat er voldoende vervangingsmaterialen zijn. Dan was ik binnen een half uur gerepareerd naar huis gegaan.

Schandalig

Ik had om 11.50 uur een afspraak stond bij jullie al verkeerd in de planning want bij jullie stond mijn afspraak om 11.30 uur dus zei ik dat ik hier al vroeg voor de deur had staan wachten. Omdat ze had gezegd dat ik echt niet eerder hoefde te komen. Nou toen kreeg ik al de wind van voren dat ik gewoon naar binnen had moeten komen en dat ze nu goed liet merken, en zei het ook tegen de assistente en tegen mij dat ze zwaar geïrriteerd was en toen ging ze helemaal los.echt schandaal hoe ze die arme assistente ging behandelen en toen kwam ik aan de beurt Echt tegen het schoftige aan toen gaf ik zelf al bij haar aan dat ze ook te ver kon gaan zelfs de assistente schaamde zich zelfs voor haar. oke ik ben wel nog snel geholpen net voor de feestdagen dus daarom het halve sterretje eerlijk is eerlijk Maar door haar wil ik echt nooit meer geholpen worden dus bij deze willen ik mijn afspraak op 8 april cancelen Ik zoek wel een naar een andere tandarts Maar niet meer bij haar Met vriendelijke groet, Joop Gottmers Stichting De Goede Aarde 06-14518906 [email protected] www.stichtingdegoedeaarde.nl

Altijd correct

Erg goed

Alles werd goed uitgelegd. Vriendelijk ontvangen

Al ruim 25 jaar een trouwe klant die altijd tevreden is!

Goede zorg

Wordt tijd genomen voor vragen

Te commercieel

Ik kwam voor de 1e keer bij deze nieuwe tandarts. Ik weet helaas haar naam niet. Omdat de vorige zonder het me te mededelen niet meer bij jullie werkt. Dit vond ik ook niet netjes dat jullie dit niet hebben laten weten. Het begon al met dat ik al mijn zilveren vullingen nog heb. Zo van die moeten eigenlijk vervangen worden. Daarna werdt vermeld dat 1 kies vol met die zilveren vulling zat en dat die dan een keer kan gaan scheuren en ze volgende keer een foto gaat maken om te kijken hoe het eronder zit en dan eventueel een kroon erop. Als afsluiting mocht ik de tanden op elkaar zetten dit was ook niet passend ( wat ik wel wist ) en zorgde voor het schuren en slijten van mijn tanden maar als ik daar iets aan wilde doen was dit een lange orthopedische behandeling. Het zal allemaal best goed bedoeld zijn maar ik ben jaren bij tandarts van Beelen geweest die over dit soort dingen nooit is begonnen. Heb tussendoor ook wel eens een andere tandarts gehad die hierover ook nooit iets heeft gezegd. Het voelde voor mij heel commercieel , zo van ik ga eens kijken wat ik aan dit gebit kan verdienen. Dit gevoel kreeg ik erbij. Zolang ik geen klachten heb laat ik verder niets aan mijn tanden doen. Ik zorg dat ik 2 keer per jaar naar de mondhygiëniste ga en kom 1 a 2 keer per jaar bij de tandarts. Ik hou mijn gebit dus goed bij. Als het nodig is wil ik uiteraard het beste voor mijn tanden maar dit voelde voor mij niet juist zo op deze manier.

Zeer slechte ervaring

Het was niet in alle hierboven genoemde gevallen goed. Ik accepteerde de optie om een ​​tand te trekken, wetende dat een tand kan worden behandeld. Bij het laatste bezoek verliet ik uw kliniek met bloed in mijn mond. Een arts vertelde me: "Dit is een tand die moet worden getrokken. Deze kan niet worden behandeld.' Ik weigerde de tand te laten trekken en ging op eigen kosten naar een arts en deze werd behandeld. Denkt u dat het Ja, lage kosten zijn, mijn tanden zijn vervormd, en Is de enige oplossing die je hebt, elke keer als ik naar je toe ga een tand te trekken? Je hebt mij grote schade toegebracht.

Fijne controle

Heb een vakkundige controle gehad. Ze kijkt alles na en ondertussen stelde ze geïnteresseerde vragen! Prima tandarts

Goed en vriendelijk

erg vriendelijk

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.