controle bezoek

Matig

Er werd niet veel gedaan

Een halve ster is nog te veel

Nooit meer dezelfde tandarts of mondhygiëniste, ivm continu wisselend personeel Telkens nieuwe onervaren assistentes, die van alles laten vallen op de grond, je onnodig pijn doen en geen foto’s kunnen maken. Diverse hele rare vragen over mijn gezondheid die er niet toe doen lijkt mij. Met name de vraag; hoe is het uw rug klachten!? Wat dat met mijn tanden te maken heeft!? Net als hoe is het met uw long klachten????!!! Is deze tandartsen praktijk een huisartsenpraktijk geworden ineens? Behandeld tandarts stelt zich niet eens voor kwa naam

Ben snel en prima geholpen.

Ik ben tevreden

Een zeer ervaren en vriendelijk team van mw Van Gils

Zoals hierboven vermeld: een erg vriendelijk, ervaren team.

Dankbaar

Ben erg bang. Er moesten 2 tanden getrokken worden. De rust van de tandarts en begrip voor mijn angst was super. Daardoor viel het best wel mee.

Klant vriendelijk en goede behandeling

Dubbel afspraak

Moest daardoor langer wachten. Toen nog de tegenslag dat de mondhygiënist weg gaat

Uitstekend geholpen

Vriendelijk personeel, vlotte afhandeling.

Vriendelijk personeel zeer goed verzorgd

goed tot heel goed.

goed tot heel goed.

Pijnlijk maar noodzakelijk

Gewoon periodiek onderhoud

gewoon goed

ze heeft mij goed geadviseerd

Deskundig en correct

Prettige omgang met clientele en deskundige behandeling

Behandelingen zijn prima, maar het contact via receptioniste verloopt niet altijd even soepel!

De receptionisten zouden wat meer inschattingsvermogen kunnen tonen, wanneer iets urgent is of uitgesteld kan worden. Zeker bij problemen met implantaten die loszitten en naar mijn bescheiden mening toch wel direct vastgezet moeten worden om grotere problemen te voorkomen. In mijn geval werd ik gewezen op het feit dat Mevr. van Gils niet werkzaam was op de Streuvelslaan en dus ik de keus op een afspraak een week na mijn telefoongesprek of zelfs 2 weken later. 1 week had misschien nog wel gekund, maar ik had helaas een andere afspraak op die dag die niet kon worden verzet en was dus geen optie. Na enig "aandringen" werd er toch actie ondernomen en met de dienstdoende tandarts overlegd en kon ik nu zelfs na een paar uur op dezelfde dag nog komen. U begrijpt dat ik mij toch wel zorgen maak, want dit soort probleempjes kunnen altijd voorkomen en wanneer zoiets van één persoon afhangt, dan is dat geen prettig vooruitzicht voor de toekomst!!

Perfekt.

Perfekt.

tijd voor de patiënt

Mijn tandarts was correct en nam alle tijd voor controle. Daarnaast gaf hij mij tips, welke goed werden onderbouwd.

Goed behandeld en mooi resultaat

Goed geholpen

Een gevalletje tussendoor, werd dezelfde dag nog geholpen, top

Slecht

Zeer slecht

Wel goed

Ik kan er niet zoveel over zeggen was in deze vestiging nog maar 1x. Die mijn behandelden ik al heel lang denk jaar of 13

Iedereen even vriendelijk in de Streuvelslaan, met name Manon en de tandarts uit Portugal

Professioneel en vriendelijk is iedereen.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.