Rustig en vriendelijk.

Videntie is een drukke praktijk . Ondanks dit word ik vriendelijk en rustig te woord gestaan en heel prettig geholpen, kan terecht met mijn vragen. Dit geldt voor de praktijk alsook telefonisch.

was uitstekend en voelde mij op mijn gemak

het was uitstekend

Correct behandeld

Vriendelijk ontvangen

geen probleem

Leuke aardige mevrouw Unk. Volgens mij deskundig.

Wederom goed en pijnloos behandeld

Ondanks dat ik te laat was werd ik netjes geholpen door Liselotte! Wat een topper!

Al jarenlang "vaste klant", dat zegt toch genoeg?

Altijd begripvol bij tandtechnische problemen

Ik ben prima geholpen

Prima tevreden wordt netjes geholpen

Drukke praktijk maar goed georganiseerd

Vakkundige behandeling van mondhygiëniste

Prima en betrokken bij client

Netjes ontvangen, belangstelling naar je hoe het gaat en niet alleen voor de tandtechnische zaken. Behandeling, prima.

Vriendelijk, rustig

Fijn dat ze zo vriendelijk en rustig persoon is.

Mooi op tijd en prima behandeld.

Komen afspraken na

Vriendelijk, volgens afspraak

Zorgvuldige controle

Prettig geholpen door mijn tandarts. Hij werkt zorgvuldig en met persoonlijke aandacht. De medewerkers achter de balie zijn supervriendelijk, maar ik vind de balie zelf niet rolstoelvriendelijk. Hij is hoog en daardoor voor mij heel onpersoonlijk.

Hopeloos

Je bent nooit volgens afspraak aan de beurt(hele lange wachttijd) Geen vriendelijke tandarts.

Heel tevreden

Was vooraf toch wel beetje nerveus maar alles werd goed uitgelegd voor en tijdens de behandeling. Alles is goed gegaan en heb ook weinig last nu.dankjewel dr.vanGils en assistenten.

Heel goed geholpen.

Ik had hevige kiespijn, de uitleg die ik kreeg wat ze gingen doen was heel duidelijk. Tandarts en assistenten waren heel vriendelijk. De naam van de tandarts weet ik helaas niet meer.

Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen.

Mij is duidelijk verteld wat de tandarts ging doen en dat deed hij goed.

Snel en accuraat

Werd op tijd deskundig geholpen. Was snel klaar.

Goed geholpen

Verbetermogellijkheden: Aankleding wachtkamer Kapstok plaatsen op zichtlijn receptie Aandacht voor “leesvoer” , hygiëne, recenter

Geweldige tandartsenpraktijk!

Altijd goed geholpen!Vriendlijke personeel!Goede zorg!

Plezierig en goed

Behandeling was goed, zoals altijd, een half uur wachten op de controle was minder, kan altijd gebeuren natuurlijk.

Erg klinisch

Er werd erg klinisch gekeken naar mijn zoontjes eerste bezoek. Jammer. Dit maakt het niet minder spannend voor hem. Tandarts heeft zich niet voorgesteld dus geen idee wie het was

Professioneel en vriendelijk

Wisselend.

Mondhygienist 10 min te laat maar verder goed. Tandarts na 45 min telaat zou het nog 15 tot 25 min duren. Ik had andere afspraak dus er moest een andere worden gepland op 21!! Maart.

Keurige behandeling en altijd op tijd

Zowel tandarts en mondhygiëniste zijn altijd keurig op tijd en zeer vriendelijk. Ook behandeling is naar behoren.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.