Goed geholpen

Professioneel en adequaat geholpen.

Ik ben zo goed geholpen.

Ik kwam voor controle van de implantaten en dat was goed, maar ik had problemen met het ondergebit die ik moeilijk in en uit kreeg. Ik ben zo blij dat dit nu verholpen is. Ik ben haar zo dankbaar.

Alleen is het erg jammer dat de wachttijd soms erg lang is ! Je maakt een dubbele afspraak en het loopt altijd uit … nooit precies de tijd ! En ze het wel planbare zorg .

Een aardige tandarts

Tandarts was super aardig alleen receptie de vrouwen bij de balie vind ik niet zo fijn te werk gaan.

M

Mijn ervaring is goed

Zeer professioneel team betreft implantaat

Hele fijne behandeling gehad voor mijn implantaat. Echt een professioneel team die al een een bepaald geluid of foto snel kunnen zien of de implantaat goed zit. Ik heb echt veel vertrouwen in hun en heb het gevoel dat ik in goede handen ben! Ook telefonisch heel netjes te woord gestaan en ze zijn bereid te helpen al gaat het om een pijntje of factuur. Enige reden waarom er geen 5 sterren staan in de wachttijd in de praktijk die soms oploopt tot 50 minuten.

Vriendelijk en snel

Goeie service en uitleg

Prima !!

Geen probleem en op tijd behandeling !!

Heel goed

Zeer goed en een goed gesprek

Prima behandeling.

Prima behandeling met veel aandacht!!

Snelle en correcte service.

Mijn klacht is verholpen, maar leverde wel een vervolgklacht op. Om die te herstellen heb ik inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt. Gelukkig kan dit ook op korte termijn.

Zeer efficiënte, kundige en effectieve behandeling

Op tijd aanwezig, op afgesproken tijd geholpen, na snelle kundige behandeling weer snel "buiten".

Niet zo best

Mijn nieuwe prothese is verschillend van mijn oude prothese. Mijn bovenlip steekt naar voren wat bij de oude nooit was. Vgls de tandarts moet het wennen. Ik heb gezegd dat ik het een maand of twee zal aan zien. De tandarts heeft ook foto's gemaakt en mij doorgestuurd en thuis goed bekeken en dan zie je goed dat mijn bovenlip naar voren steekt. Ik wacht dus af of het zal bijtrekken.

Hoop stress in een oud gebouw

Probeer maar eens te bellen voor een afspraak, waardeloos! 12 wachtende voor je en dag later 9 wachtende voor je etc, weinig oog voor de klant de uiteindelijke financierder van heel deze organisatie. Met afgebroken kies wordt gewoon aangeboden om 3 weken te wachten, blijkbaar heel normaal aanbod, jullie hebben het druk en de client......, dat maakt weer niet uit. Zie overal stress, weinig gezelligheid wordt er uitgestraald, kan niet zeggen dat ik tevreden ben over de "nieuwe" locatie, het is een grote praktijk maar zeker geen goed geoliede machine. Tandartspraktijk moet rust en vakmanschap uitstralen.

Professioneel Vriendelijk

Deskundig en op tijd geholpen

Zie boven

Fijne praktijk

Fijne praktijk met bekwaam personeel.

Professioneel met de juiste aandacht.

De mondhygiënist was zoals altijd zeer professioneel en vriendelijk. Ze luistert goed naar en bedenkt goede en duidelijke oplossingen.

Snel geholpen

Zeer positief

Erg prettig geholpen

Rustig en vriendelijk.

Videntie is een drukke praktijk . Ondanks dit word ik vriendelijk en rustig te woord gestaan en heel prettig geholpen, kan terecht met mijn vragen. Dit geldt voor de praktijk alsook telefonisch.

was uitstekend en voelde mij op mijn gemak

het was uitstekend

Correct behandeld

Vriendelijk ontvangen

geen probleem

Leuke aardige mevrouw Unk. Volgens mij deskundig.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.