Prima, alleen de wachttijd was erg lang.

n.v.t.

Ik kon snel terecht, aardig personeel, resultaat wel iets minder mooi dan vorige keer.

Ik kon snel terecht (binnen 1 dag) bij een (voor mij) spoedgeval, aardig en behulpzaam personeel die me tijdens de behandeling goed meenamen. Het resultaat is helaas wel iets minder mooi dan de vorige keer.

Mijn ervaring was goed

Ze kan duidelijk uitleggen. Ze heeft een goed werk gedaan

Goed en vriendelijk team

Vriendelijk. Ze vertellen steeds wat ze steeds gaan doen als ze bezig zijn

zoals altijd goed

Mij tandarts is vriendelijk en toont altijd interesse.

Vriendelijk geruststellend

Vriendelijk

Behandeling prima

De behandeling bij de mondhygiëniste was prima. Alleen zou ik door Manon gebeld worden.v.m. Vraag over mijn klikgebit. Ik ben niet gebeld helaas.

Vakkundige en prettige behandeling

Zeer vriendelijk , goede afspraken , uitgebreide uitleg en professioneel in een woord betere tandarts had ik mij niet kunnen wensen. De uitleg door Daisy , Mevr van Gils die mij behandeld hebben waren bij uitstek vriendelijk en behulpzaam. Dit doet geen afbreuk aan de enkele keer dat ik geholpen ben door anderen ook deze deden hun best waren ook vriendelijk en professioneel.

Mooi op de afgesproken tijd.

Goed behandeld door mondhygiënischte

vriendelijke en correcte behandeling

vriendelijke en correcte behandeling

Erg vriendelijk en begrip vol.

Erg vriendelijk. Nemen rustig de tijd voor je. En Erg begripvol.

Waar ik echter niet tevreden over ben is dat ik na mijn laatste afspraak 10 weken !! moet wachten op een vervolgbehandeling! Dit betekent dat ik, als alles volgens plan verloopt, pas begin juni 2024 een nieuwe brug heb. Ik begrijp dat de toestand van mijn gebit onder mijn oude brug pas na verwijdering duidelijk was. En dat hierdoor extra afspraken nodig zijn. Dat is onvoorzien en ook begrijpelijk, echter doordat de afspraken niet eerder kunnen plaatsvinden ben ik nu langer genoodzaakt te functioneren met een tijdelijke brug die er ook nog zomaar kan uitvallen of breken. U zult begrijpen dat dit géén pretje is.

Fijne afspraak gehad

Ik ben erg goed geholpen door Liselotte. Zij heeft mijn gebit goed gereinigd en nam er de tijd voor.

Goed geregeld

Mijn behandeling goed en snel uitgevoerd .

het bezoek is voorspoedig verlopen

Ontspannen bezoek. Prettig en deskundig geholpen door Liselotte.

Bezoek aan mondhygiëniste Liselotte is altijd top. Wel heb ik een opmerking op de ontvangst aan de receptiebalie: een blik van dat je gezien bent of even "ik kom zo bij u" is fijn, nu voelde ik me genegeerd omdat ik wel was gezien door de dame aan de balie. Dit was voor het eerst dat mij dit overkwam. Mijn auto parkeren op Jumbo terrein ervaar ik als onprettig. Waarom staat het parkeerterrein bij de tandarts vol als er weinig cliënten zijn?

Ik heb deze exercitie al eerder gedaan

Goed geholpen

Mijn probleem snel verholpen. Ik kon dezelfde dag al terecht.

prima behandeling

Ik werd correct en vriendelijk behandeld.

Op tijd

Ik ben op tijd geholpen. Alleen de prijs vond ik schrikbarend.

afspraak is afspraak maar wel met twintig minuten vertraging

Afspraak om 8.30 uur bij R. Vink, start behandeling 8.50 uur. Wat geeft dat voor de planning voor de rest van de dag? Veel ruimte voor verbetering! Ook bij mijn eerste bezoek bij R. Van Gils vorig jaar ruime uitlooptijd. Tot twee maal navraag gedaan bij de receptie of ze me niet vergeten waren!

Goede ervaring

Goed uitleg wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling

Prima en vakkundig geholpen.

Fijn om voorafgaand aan de afspraken nog even een herinnering te krijgen. Geen ellenlange wachttijd. Vriendelijke en patiëntgerichte belangstelling. Mvg Anneke (Lips) Wiers.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.