Kundig personeel

Wordt heel goed uitleg gegeven en goede zorg

Fijne ontvangst, houden zich vast aan de tijden, persoonlijk oprecht contact

Ook bij aankomst wordt je goed te woord gestaan.

Heel netjes en vriendelijk behandeld

Heel gerust stellend

Tevreden

Tevreden

Heel tevreden

Altijd tevreden over de behandeling van Sandra Biskop

pragmatig en plezierig

Nikos geeft uitstekende terugkoppeling van de behandeling. Ook is er leuke interactie tussen de tandarts en assistente. Al met al zeer tevreden.

Mondhygiëniste is zeer vriendelijk en werkt heel voorzichtig

professioneel

Professioneel, vriendelijk en houdt rekening met de persoon in de stoel

Een Goede tandarts

Alles loopt goed in deze praktijk: afspraak duidelijk. Mailtje vooraf; altijd goed en als je aankomt wordt je netjes geholpen met de intake. Even wachten en dan door de tandarts geholpen: gaat altijd goed.

Relaxed

Fijne gerustellende behandeling

Zeer goed geholpen

Zeer adequate professionals.

De aanpak, gedachtengang, communicatie en praktische uitvoering zijn van hoge kwaliteit.

Prima en vakkundig

Prima en vakkundig

Heel fijn en met aandacht!

Deze tandarts ( Dhr Othman) heef t mij perfect geholpen. Neemt de tijd, is vriendelijk, rustig, betrokken, empatisch en kundig. Het verschilt per tandarts en discipline

Tandarts perfect!

Top behandeling door Astrid en S Biskop

Erg goed geholpen.

hele prettige praktijk

Fijne tandarts en assistente gehad. Ook leuk om te zien dat er een fijne samenwerking is tussen de assistente en de tandarts. Ik word goed geinformeerd over elke stap in de behandeling

Fijne tandarts! Vriendelijk en rustig!

Fijne praktijk met vriendelijke mensen en een zeer prettige tandarts!

Wordt er altijd heel goed geholpen.

Uitstekend.

Tot nu toe zo goed.

Gemis aan empatie bij assistent

Op vragen hoe het kan dat stuk kies afbreekt zonder op iets hards te bijten? " kan gebeuren", De zon schijn in mijn gezicht. " Kan" en geen actie ondernemen. Dat er een persoon in stoel ligt met gevoel ontgaat haar compleet.

.Goed en netjes

keurig op tijd geholpen. Gelijk tandsteen verwijderd dus ik hoef niet terug te komen. Prima gedaan.

Fijn

Liselotte doet heel goed haar werk

Liselotte doet heel goed haar werk

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.