Goed geholpen

Dag voor oudjaar stuk van kies gebroken. Op oudjaarsdag is deze weer goed gerepareerd. Ziet er weer keurig uit.

Tandarts heeft mij weer vertrouwen gegeven mbt "angst" voor tandartsbehandelingen

Tandarts Othman is een vriendelijke, rustige, bekwame tandarts die mee denkt en erg betrokken is. Werkt vanuit de client. Hij stelt je gerust, vertelt wat hij gaat doen. Werkt met aandacht! Er werken veel tandartsen. Indirect ook mindere ervaring met een andere tandarts. De mens achter de therapeut blijft het verschil maken. Mijn ervaring met de mondhygiënisten is wisselend. Carola en nog een ander jong meisje ( naam?) doet het heel zorgvuldig en pijnloos maar een eerdere ervaring met ander mondhygiënist was (onnodig) pijnlijk. het verschil is met aandacht behandelen en wel/niet vanuit de client mee denken/voelen. De assistentes functioneren wisselend. Over het algemeen vriendelijk, soms wordt er vergeten om afspraken door te mailen.

Uitstekende Service

Ik bracht s'morgens mijn gebit en s'middags was hij al gerepareerd!

Vriendelijkheid

Zowel bij balie tot aan tandartsen is iedereen vriendelijk

Fijne medewerker en behandeling

Betrokken, denkt mee in oplossingen en goede behandeling.

Matig

Ik had (alweer) een tandarts die ik volgens mij nog niet eerder had gehad en die zich ook niet voorstelde. Ik ben hooguit 5 minuten binnen geweest. Ze vroeg naar mijn gezondheid, maar vervolgens werd er nauwelijks gereageerd op mijn antwoord en ook mijn voorgeschiedenis had ze volgens mij niet gelezen. Jammer!

Vriendelijk en professioneel.

Vriendelijk personeel en snelle vakkundige behandeling.

Elke dag gaat het iets beter

Alles is vlot verlopen,de eerste dagen is het moeilijkst.

Slechte communicatie

Wordt voor het eerst geholpen daar Geef duidelijk aan wat mijn klacht is Wordt o dat moment niet veel mee gedaan Plus moet ik bij de balie En afspraak maken en medicatie mee krijgen Sta daar met mijn mond vol gäasjes en bloed Kan niet praten daar door Dus komt de tandarts even later pas aan Mensen aan de balie denken dat je niet in orde bent Omdat je geen andwoord kunt geven op dat moment Dan moet ik terug komen op controle komen Is 10. Minuten voor uit getrokken Kbeetje nap als je dan al van te voren weet Wat er komt en wat er goed is Plus foto gsnomen twee keer mis gegaan Eerste keer niet gelukt De tweede keer ook niet zij de tandarts was onduidelijk maar toxh geen derde foto gemaakt voor de duidelijkheid Vind het zelf een beetje afgerafeld

Prettig

Het was mijn eerste afspraak in deze praktijk. Er was een fijn contact met de tandarts

fatsoenlijk en deskundig geholpen

Mooi op tijd, volgens afspraak. Geen wachttijd. Professionele tandarts,

Vriendelijk, vlot, tevreden.

Altijd vlot aan de beurt als we een afspraak hebben. Vriendelijke benadering, altijd bij dezelfde tandarts. (vooral fijn als de kinderen jonger zijn)

Prima behandeling

Ik kwam voor een nieuw bovengebit. Tandarts legde goed uit wat hij deed. Deed voorzichtig mijn nieuwe bovengebit in. Ik had een volle mond zei ik. Ja dat is wennen vergeleken met je vorige bovengebit. Maar ik vond het prima zitten en was erg tevreden. ook vertelde de tandarts wat ik kon doen als ik drukpijn zou hebben voor ik op controle zou komen.

Mwah

Tandarts heel goed, mondhygieniste matig

Prima wel maar een beetje traagjes i.v.m. de nieuwe assistente.

Op 24/12 had ik de periodieke controle bij S. Biskop Deze ervaring is als super te omschrijven. Heel klantvriendelijk geholpen en we hadden zelfs ruimte voor een grap . Zeer tevreden

goed ontvangen goed geholpen

Goede uitleg over de behandeling

Positief

Een fijn eerste bezoek.

Als nieuwe cliënt was ik aangenaam verrast over de professionaliteit bij tandartspraktijk Videnti. Zeer kundig, vriendelijk en informatief.

Fijne tandartspraktijk

Zeer netjes ontvangen en stelt de patiënt op zijn gemak.

Vriendelijk geholpen en mijn gebit netjes gemaakt. Binnenkort een nieuwe gebitsprothese.

Heel goed

Gewoon net als anders

Snelle adequate behandeling en ze houden rekening met dat ik toch best angstig ben,

Een woord prima goed

Goed geholpen en uitleg

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.