Zeer goede zorg.

Goed correct en beleefd.

Ongemakkelijke ervaring

Door te weinig verdoving was de behandeling pijnlijk en er mag wat meer naar de pijnen van de patient geluisterd worden sommige tandartsen proberen gewoon de signalen te negeren , misschien was de verdoving niet op de juiste plaats waar door de pijn ook na de behandeling nog veel pijn doet ook na een paar dagen nog ik eet nog steeds aan een kant het geneest langzaam. Heb ook nog om een tweede verdoving gevraagd dat liep ook niet zo goed veel te pijnlijk en kreeg knarsende schok waardoor de verdoving niet afegemaakt kon worden dus een halve verdoving . Verder was de afwerking van de kies goed.

Snel & vriendelijk geholpen

Ik kwam voor een CT scan, dus verder geen gesprek e.d.

Empathisch en vakkundig

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke, klant gerichte, empathische en vakkundige manier van behandeling door tandarts mevrouw Unk.

Geen pijn!

Ik was doodsbang voor het trekken & snijden van 2 kiezen en 3 wortels i.v.m. implantaten! De assistente gaf rustig de injecties en vertelde door de neus te ademen! Mevr. van Gils; de kaakchirurg heeft tevens vakkundig werk verricht en na 40 minuten stond ik weer buiten! De napijn… Nadat de verdoving was uitgewerkt heb ik wel hevige pijn gehad maar met de nodige Paracetamol en Ibuprofen kon dit redelijk worden onderdrukt!

Vakkundig

Vakkundig en de tijd nemen als er medische complicaties aanwezig zijn.

zeer goed

zeer snel en vriendelijk geholpen

al jaren stabiele kwaliteit

Altijd correct en professioneel

Snelle en goede service

Ik krijg complimenten voor de goede zorg van mijn gebit

Goed en vriendelijk

Vriendelijke tandarts en personeel.

Gezien mijn hoge leeftijd krijg ik deskundig advies.

Goed en tevreden geholpen.

Ben geen fan om naar de tandarts te gaan. Altijd alweer blij dat ik geen gaatjes heb. Ook het verwijderen van tandsteen wordt netjes en goed gedaan. Vriendelijke medewerkers zoals ik ook verwacht.

Lang wachten

Ik heb 40 min zitten wachten voor ik aan de beurt was. Door de behandeling is mijn tandvlees kapot , wat ik bij de dezelfde behandeling in het verleden nooit heb gehad .

Prima behandeling

Uitermate tevreden

Voor de behandeling wordt eerst duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en ook tijdens de behandeling. De tandarts is zeer bekwaam en voert de behandeling correct en nauwkeurig uit.

Prima. Zeer tevreden over de behandeling van begin tot eind.

Vriendelijke assistentes en vriendelijke en kundige tandarts die mij heel snel heeft geholpen.

Zie onder

Ben wel tevreden. Maar jammer dat tijdens het hechten een vraag van derden beantwoord moest worden.

Goed en snel behandeld

Prettig

Deskundig

Tandarts kundig, lange wachttijden tot volgende afspraak

Ik kwam voor mijn voortand waar een stuk af was. Deze is nu gemaakt maar is nu een stukje langer dan de andere, die ook in het verleden kapot is geweest en weer wat steviger gemaakt mag worden. Helaas kan ik voor de andere tand pas over dik 4 maanden terecht. Dat vind ik wel echt lang lopen met twee ongelijke voortanden. De tand is wel zeer kundig en goed gemaakt.

Vrij snel geholpen op een vriendelijke manier.

Heel positief.

Niet klantvriendelijke mondhygieniste

Werd als een klein kind toegesproken door de mondhygiënist omdat het lang geleden was sinds mijn laatste behandeling. Werd de eerste maal door de praktijk zelf verplaatst vanwege een vertrekkende mondhygienist. Bij volgende verplaatsing kon ik pas maanden later een nieuwe afspraak maken. Reageerde verbaasd toen ik haar vertelde dat ik full time werk en Kreeg vervolgens het advies om een kruis in mijn agenda te zetten. Best lastig met een digitale agenda. Volgens mij ben ik klant en betaal ik voor mijn behandeling. Aan haar enkel de taak om deskundig en met een professionele instelling mijn gebit te reinigen. Doe je voordeel met deze feedback.

Prettige medewerkers

Goed en vriendelijk geholpen

Zorgvuldig en efficient

Soms moest ik vrij lang wachten omdat de tandarts met een andere cliënt bezig was.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.