Rini gaf me zoveel complimenten dat ik helemaal van slag was

Duidelijk, effectief en vakbekwaam.

De communicatie met de Tandarts was helder waardoor het bezoek vlot en effectief verliep. Wij waren onder de indruk van haar vakbekwaamheid.

Prettige en kundige tanarts.

Goede sfeer, duidelijke uitleg van de behandeling.

Vriendelijke, professionele hulp.

Dr Biskop is een vriendelijke, professionele tandarts.

Kwalitatief goed maar gehaast

Het is strak georganiseerd. De behandeltijd ook ;-) Ik ben nu 3 keer geweest en ik het was steeds gehaast, ondanks ik gewoon op tijd was. Het lijkt dat er of teveel patiënten op de planning staan of veel uitloop is. De eerste keer was ik huiverig of de behandeling dan wel goed zou zijn (gehaaste spoed is zelden goed) maar de behandelingen zijn tot zo ver goed verlopen.

Heel goed

Uitstekend geholpen!

Profesionele rustgevende behandeling

Ik ben jaren niet naar de tandarts geweest wegens slechte angstige ervaringen bij mijn voormalige tandarts. Na kennismaking met tandarts Unk weer vertrouwen gekregen en is er een behandelplan opgesteld. Eerste behandeling zeer kundig en geruststellend nu achter de rug. Ik zie het behandelplan in vertrouwen tegemoet, dank tandarts Unk.

Videnti Streuvelslaan is een hele fijne tandartspraktijk!

Fijne medewerkers, vriendelijk en behulpzaam. Persoonlijk heb ik het heel goed getroffen met m'n behandelend tandarts. Ik ben zeer tevreden!

Eerst een fout gemaakt maar goed opgelost

De man was heel aardig.

een prettige ervaring rijker

Ik ben prima behandeld.

Altijd netjes en correct geholpeb

Altijd netjes correct en goed geholpen echte vakmensen

Vriendelijkheid.

Klant vriendelijkheid.na de mensen .

Positief en goed advies gekregen .

Heel proffesionele tandarts en vriendelijk en deskundig personeel

Helemaal prima

Duidelijke communicatie en zorgvuldige en respectvolle behandeling

Geen opmerkingen gewoon goed !!!

Zie boven

Keurig netjes en snel geholpen

Heel tevreden

Heel tevreden met controle door S. De Leeuw en preventie behandeling van Liselotte :)

Prima personeel nette behandeling

periodieke controle voor het hele gezin

Een erg aardige tandarts, met een goede benadering van kinderen, ik beveel hem van harte aan.

Goed.

Goede tandarts. Neemt de tijd. Goede uitleg kortom heel goed.

Routine controle maar wel met een persoonlijke touch

Nog voor ik me kon aanmelden werd ik al op mijn naam aangesproken op het afgesproken tijdstip. De controle zelf werd snel en correct uitgevoerd.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.