keurig

Netjes, goede ontvangst. Behandeling ging heel snel. Wel had ik nog e.e.a. willen vragen, wat uiteindelijk niet meer gebeurde, waarschijnlijk door de snelheid.

goed geholpen

goed schoongemaakt

Videnti geeft prima zorg

Videnti geeft prima zorg

Ik moet drie maanden wachten tot mijn verdwenen volling hersteld wordt, vind ik veel te lang duren!

Nakijken goed, nadat ik ruim een half uur heb moeten wachten, nú afspraak gemaakt die veel te lang duut

Altijd vertrouwd en goed bij Mariella.

Zie boven.

Goed Tevreden

Suzanne doet het gewoon goed.

Heeft bovendien interesse in hoe het met je gaat, niet alleen met mijn gebit.

Professioneel en adequaat

Vriendelijk personeel dat zich goed aan de opgegeven afspraken houdt. Men is duidelijk in wat er gaat gebeuren.

Is goed.

Altijd netjes geholpen, door mevrouw van Gils, vakvrouw!! Receptie altijd goed te woord gestaan. Als je nog geen klant bent, een aanrader.

geweldig

kan niet beter

Schoon

Altijd goed !

Tip: in de e- mail voorafgaande aan de behandeling melden wat ze gaan doen.

Goede ervaring

Nvt

Behulpzaam

Personeel zowel administratief als medisch denken mee en..,,,,, bellen bij ev veranderingen

Snel en vlot geholpen

Ze zijn vriendelijk en rustig

Goede communicatie goed personeel

Al heel lang bij jullie patiënt heel tevreden

goede ervaring

aardige medewerkers

Goed behandeld en goed advies

geweldig

Mijn omgeving is positief over de uitstraling met het nieuwe gebid.. Zelf ben ik zeer tevreden hoe deze behandeling is verlopen. Deskundige mensen met een vriendelijke en begrip volle uitstraling.

Prima ervaring

Deskundig en vriendelijk

Bij binnenkomst altijd even een praatje voordat ze begint. Werkt zorgvuldig.

Altijd uitstekende service

Zoals altijd is de service bij Videnti uitstekend. Bij zowel de mondhygiënist als bij de tandarts.

kordaat handelen

Gebouw ziet er overzichtelijk (meten duidelijk waar wachtruimte is) en hygiënisch uit. Begeleiding is vriendelijk. En Mevr. van Gils is daarbij ook nog eens duidelijk in haar uitleg. Klasse! Toch heb ik een: Maar.... Ik MAG de beugel bij het fotoapparaat vasthouden, MAG in de behandel stoel gaan zitten etc. Maar het woord MAG geeft in feite een toestemming aan. Terwijl er een verzoek bedoeld wordt. Wil U, Kunt U, Zou U, zijn mogelijkheden om een verzoek uit te drukken Misschien vindt U het overdreven, en het is zeker geen hoofdzaak. Maar het kan de praktijk sieren ook op dit terrein aandacht te besteden.

Zoals gebruikelijk goed.

Bij 80 jarige leeftijd blijft twijfel bestaan of het vervangen van vullingen , los van reparaties, door witte vullingen te plaatsen, noodzakelijk is. Ik zal dit aankaarten bij een volgende afspraak.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.