Goede tandarts, lang wachten

Fijne mensen en goede zorg. Het duurt wel erg lang voordat ik er terecht kan, steeds maanden wachten.

Prima ervaring, vriendelijke tandarts, maar een feest wordt de tandarts natuurlijk nooit.

Goed zorg

Aanbevolen, goede zorg .

Vriendelijk en vakkundig

Noot fijn om naar tandarts te gaan Noodzakelijk kwaad Altijd blij dat het weer achter de rug is Dit keer niets aan de hand dus sowiezo positieve ervaring hierdoor

Heel goed!

Het advies wat gegeven werd, de aandacht voor het gehele proces en als patiënt heb ik als heel prettig ervaren.

Snel geholpen, vriendelijk personeel

Snel geholpen, vriendelijk personeel

Prettig

Altijd goed geholpen

Vriendelijk personeel.

Iedereen is erg lief en korte wachttijd.

Goed geholpen.

Goede voorlichting .

Vakkundig en klantvriendelijk

Behandeling prima

Jammer dat ik niet was ingelicht dat ik naar een andere tandarts werd gestuurd.

Zeer fijne tandarts Unk. Heel rustig, legde alles goed uit, voor tijdens en na de behandeling.

Zeer vriendelijk dame

Goed geholpen, goed begrip en uitleg over probleem: ik ben blij met de zorg van Susan en dr.Unk

Fijne rustige sfeer met goede behandelingen

Eerlijk advies en uitleg zo nodig en zo laatst dan ook mijn gaatje laten vullen. Fijne ervaring aan over gehouden.

Sandra Biskop is een topper

Sandra Biskop is een top tandarts

Erg goed , persoonlijk en professioneel

Erg goed , persoonlijk en professioneel

goede hulp

je word fijn en rustig geholpen

Weinig tijd

Weinig tijd en was hectisch

Fijne, duidelijke tandarts

Eerst een mondhygiëniste en dan de afspraak bij onze vaste tandarts. Voor mij een goede combinatie.

Fijne ervaring!

Fijne ervaring, tandarts en assistente waren heel vriendelijk en empathisch.

Respectvol

Fijne benadering, vriendelijk en professioneel

Heel goedeervaring .

Zal jullie echt aanbevelen , super goed .

Wortelkanaalbehandeling erg meegevallen, ondanks de lange zit

De behandeling werd goed uitgelegd en vakbekwaam uitgevoerd door tandarts Biskop en de assistente!

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.