Uitstekend geholpen

Tandarts legt alles goed uit van tevoren en hoe te reageren als het niet meer gaat, top

Lang wachten op een afspraak

Maanden wachten op een afspraak voor tandartscontrole. Ik vind dat te lang duren.

Redelijk goed

Op zich wel oké vind het wat rommelig Afspreek tijd niet op tijd Mijn gevoel is dat er behandelingen Onnodig gedaan worden dus extra kosten

geen lange wachttijd

Goed geholpen.

Professionele mondhygiënist

Een uitstekende behandeling gehad zonder stress.

Goed geholpen

Altijd fijn

Fijne behandeling en gesprek over het welzijn van mijn gebit

tandarts de Leeuw is altijd op tijd en werkt nauwkeurig

Tandarts de Leeuw vraagt altijd hoe het gaat met mijn gezondheid en of ik nog ergens last van heb, ze loopt nooit uit en werkt nauwkeurig en snel, zeer vakkundig!

Werd goed geholpen

Alles goed gegaan, zowel bij de mondhygiëniste als ook bij tandarts de Leeuw.

prma

Die altijd prima

Wel jammer spreekuur half uur uitliep zonder zichtbare update

Vriendelijk en zeer kundig.

Heel vriendelijke tandarts. En uiterst kundig. Ze weet heel goed wat ze doet. En legt keurig uit.

Vertrouwen

Heb vertrouwen in mijn arts

Super tevreden!

Ik ben super tevreden over de zorg van Videnti! Zowel bij mij als voor mij kinderen! Welke persoon mij als laatste heeft behandeld weet ik niet meer. Want de namen ken ik eigenlijk niet zo goed. Ben door meerdere behandeld en ze zijn allemaal even goed!

Duidelijk en vriendelijkheid

De behandeling is fijn verlopen. Lieve vriendelijke verzorgers die je tijdens de behandeling echt op je gemak stellen. Duidelijk vertellen wat er gaat gebeuren. Een compliment waard voor allemaal.

Over het algemeen altijd fijn geholpen

Over het algemeen altijd fijnngeholpen

Super vriendelijk en goed geholpen

Fijn dat de mondhygiëne en tandarts afspraak tegelijk konden plaatsvinden in de zelfde kamer hierdoor ging alles heel vlot.

Pretti

Goede behandeling

Relaxed behandeld

Geen poes pas en zeer kundig.

Uitstekend!

Zeer vriendelijk! Was spoed en kon vlot terecht. Kundig personeel die alles goed uitlegden!

Prima en vriendelijk

De ervaring was goed Hadden snel een plaatsje voor de behandeling Mijn kies was afgebroken en hebben ze gelijk gerepareerd Alleen na de behandeling zei men dat er een gaatje zat naast de bewuste kies. Hier moest ik weer een andere afspraak voor maken. Waarom dat hij dat niet gelijk gedaan heeft is mij onduidelijk. Ik waarover nog verdoofd. Dit vind ik wel erg jammer.

Snelle en goede service

Zeer goed en kundig geholpen tijdens mijn gebitsreiniging. Alles perfect naar wens.

Weer heel goed geholpen door vakkundige mensen.

Tandartsbezoek blijft voor mij altijd een uitdaging. Zodra ik bij Videnti binnenstap, verdwijnt mijn onrust. Het personeel is rustig, vriendelijk, doortastend, met een persoonlijke benadering. De mensen die mij behandelden, en dus heel dicht bij me moesten staan, roken fris, iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vind! Complimenten!

Afspraken op tijd. 2 dagen achter elkaar geweest, 1 bij Dhr. Rada en de volgende dag bij de mondhieginiste, naam is me even ontschoten, maar was ook prima

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.