Vriendelijke benadering

Fijn op tijd

Men is zorgzaam en wil zo'n goed mogelijke behandeling geven.

De tandarts had weer veel werk aan mijn gebit. De kroon was nu voor de derde keer eraf en moest weer opnieuw geplaatst worden. Een andere kies was afgebroken en moest hersteld worden. Al met al weer een uur in de stoel gelegen voor tandarts en mondhygienst. Men zorgde goed voor mij.

Niet fijn dat mn afspraken steeds anders worden als afgesproken

Ze plannen steeds iets in en dan n dag te voren wordt ik gebeld of krijg ik bericht dat t niet doorgaat. Nu weer 4 weken wachten eer ik weer kan komen, omdat ik perse de zelfde tandarts wil....daar ben ik wel heel tevreden over, legt alles goed uit en doet z'n werk secuur dus wel tevreden over tandarts, maar niet over de de persoon die afspraken inplannen, en ik wist niet wens bij wie wie ik moest zijn dus weer bellen... leuk om de naam te vermelden!

Professionele en vakkundige dames

Pretigge sfeer en kundig personeel. Top

Ik ben snel geholpen. Er moest een afspraak tussendoor worden gepland, maar dat ging helemaal goed.

Er moest een spoedafspraak worden ingepland. De praktijk was goed bereikbaar en er was tijd.

Snel en haast pijnloos

De laatste keer dat er 2 kiezen getrokken waren, had ik twee weken daarna ontzettend veel pijn. Ik zag er enorm tegenop om nu 3 kiezen te moeten laten trekken. Maar dit ging zo snel en vakkundig! Haast geen pijn gehad.

Deskundig, betrokken, Cliënt vriendelijk personeel.

Rustig, en goede behandeling.

Zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen en ook op mijn vraag

wachttijd

Wachttijd liep 30 minuten uit. Ik kreeg eerst een berichtje dat ik niet gereageerd had op uitnodiging. Ik heb toen direct een afspraak gemaakt. Eén week later kreeg ik kaartje om een afspraak te maken. Ik denk dat hier binnen de praktijk verbetering mogelijk is.

Prettige, professionele behandeling.

Ben goed geïnformeerd over mogelijkheden om de mondzorg te verbeteren. Is nodig ivm een cardiale aandoening.

Altijd vriendelijk en goed

Prima, duidelijk

Zie boven

Goed geholpen goed advies

geweldig

Fijn behandeld vriendelijk en goed

Snel en netjes

behandelingen worden zorgvuldig gedaan

fijn contact met medewerkers

Een snelle en duidelijke eerste ervaring

Prettig

Prettige ontvangst kalm behandeld fijne communicatie

Gemiddelde beoordeling

Te lange wachttijden

Zie score

Zie score

Fijne vriendelijke mensen, minimale wachttijd

Wordt duidelijk verteld en uitleg gegeven

Middelmatige ervaring

Ik heb het gevoel niet serieus genomen te worden. Alles werd ook in rap tempo afgewerkt. Ik werd voor mijn gevoel nog niet eens gehoord.

Tevreden hoe het gegaan is .

Op een goede manier vastgesteld wat het probleem is en besproken wat de mogelijkheden zijn . Tevreden hoe het gegaan is .

Echt een aanrader.

Ook al kwam ik te laat (misverstand), werd ik toch geholpen. Goede en duidelijke uitleg.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.