Het ging goed

tandarts vriendelijk en duidelijk in wat zij doet

personeel en tandarts zijn vriendelijk. Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt, en ook tijdens de behandeling vraagt ze regelmatig of het goed gaat

heel goed !

ben zeer goed geholpen door tandarts de leeuw en assistente ! geen tandarts angst meer .

Prima behandeld

Fijne tandarts

Neemt de tijd en is heel deskundig

Tevreden

Zoals altijd eigenlijk wel ging het ook deze keer weer behoorlijk vlot.

Tandartsen zijn top.

De kwaliteit van de tandartsen is top --> 10 De receptie is rommelig, geen welkom-blik, niet klantvriendelijk. Erg lang wachten in wachtkamer, 40 minuten.

Prettig

Goede aandacht.

Proffesioneel en vakkundig

Proffesioneel en vakkundig

Is goed

Het was goed en niet pijnlijk en snel geholpen

Geweldig team

Zeer professioneel en vriendelijk personeel, zeer begaan met de patiënt.

Gewoon goed

Assistentes zijn vriendelijk, wordt altijd goed geholpen. Behandelingen zijn ook goed, legt duidelijk uit wat hij gaat doen

Tevreden

Prima ervaring

Erg prettig communicatie door tandarts

Top en snel

Prettige mondhygienist.

Is rustig in zijn benadering. Geeft goed uitleg waar hij mee bezig is.

Uitstekende service

Vlot en correct geholpen ontspannen sfeer

Goed geholpen

Goed geholpen

zeer deskundug

goede duidelijke uitleg en prima behandeling

Zeer vakkundig geholpen door Mevr van Gils

Niet wat ik verwacht had

Nvt

professioneel, zakelijk

no nonsens

Snel goed en beleefd

Na een afspraak te hebben gemaakt op de afspraak dag goed en beleefd geholpenen ook uitleg gehad hoe mijn prothese goed schoon te houden

Deskundig en klantvriendelijk

Aangenaam

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.