redelijk

aanbeveling tandartsen prima !! Mevr. van Geel minder .

Vriendelijk en vakkundig behandeld door mondhygieniste.

Voor het eerst bij deze tandarts waren best wel zenuwachtig maar het is meegevallen. Aardig personeel en duidelijke uitleg.

Niet in 1 keer goed

Preventief op aanraden tandarts kiezen getrokken en prothese geplaatst. Past niet goed en andere toepassing niet mogelijk?

dik te vreden

Ik ben heel tevreden over de behandeling en over de manier waarop.

Ik ben tevreden over de deskundigheid en de vriendelijkheid van de behandelaar.

Altijd vriendelijk en goed geholpen.

Serieus en vriendelijk geholpen tijdens de tandarts bezoeken.

Goede zorg met duidelijke uitleg!

Van te voren was ik in ongewis over het een en ander. Tijdens en na de behandelingen ben ik goed op de hoogte gebracht van alles en weet ik precies wat aan de hand is met mijn gebit.

aardige mensen, goede communicatie

De tandarts en de assistente waren erg aardig, zij vertelden precies wat ze gingen doen, ook tijdens de behandeling, en vroegen ook telkens tussendoor hoe het met me ging.

Een bekwaam en toegewijde mondhygiëniste

Mijn gebit weer glad en fris. Uitstekende mondhygiëniste

Betrouwbaar, betrokken en vriendelijk

Ze zijn erg vriendeljjk en behulpzaam. Denken met je mee. Ze staan gelijk voor je klaar.

Zo pijnloos mogelijk

Ze zijn altijd heel voorzichtig en secuur. Fijnste plek waar ik tot nu toe geweest ben.

Mooie praktijk en vooral vriendelijk personeel.

Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen,zowel aan de balie als in de praktijk. Weet niet goed meer haar naam die mij behandeld heeft,twijfel dus dat heb ik niet ingevuld.

Heel veel beter dan voor de verbouwing.

Vriendelijke bediening.

Goed geholpen

Goed geholpen

nvt

Goed en vriendelijk

goede behandeling

Prettige behandeling

Goede uitleg bij de behandeling en vriendelijk.

Ondanks angst super

Kiespijn bellen snel een afspraak Aardige tandarts goede uitleg nam de tijd

Sarissa is een geweldige tandarts

Ontvangst is altijd goed, vriendelijke personen. Met Sarissa heb ik een geweldige tandarts getroffen, welke met haar assistent(en) een zeer goede combinatie is.

Kundig en patiënt vriendelijk.

Een kundig en correcte behandeling,

Perfecte service

Super tandartspraktijk

Tevreden

Vriendelijk en ik werd goed ontvangen en geholpen

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.