Mooi nieuw ingerichte praktijk

Werd vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke Uitleg van de behandeling

Snel en effectief

Binnen 1 dag een afspraak gemaakt en verlost van een pijnlijke kies

Snel en effectief

Binnen 1 dag een afspraak gemaakt en verlost van een pijnlijke kies

prettige en deskundige behandeling

Sandra komt over als een deskundige tandarts en geeft goed uitleg over wat ze gaat doen; leeft zich goed in in de de patiënt.

Prima service deskundig vriendelijk

Prima service deskundig vriendelijk

zeer goed en netjes geholpen

xxx

Vakmensen,erg blij met het eindresultaat.

Mevr van Gils is een dame die , gelukkig voor mij ,naar perfectie streeft.

Netjes, niet hoeven wachten. Vriendelijk. Duidelijk

Ik was op de aangegeven tijd aan de beurt. Kreeg duidelijke uitleg. Personeel vriendelijk en wachtruimte is mooi opgeknapt.

Netjes, niet hoeven wachten. Vriendelijk. Duidelijk

Ik ben ontzettend snel en goed geholpen nadat een implantaat was losgekomen.

Rini en collega’s, bedankt

Ik ben ontzettend snel en goed geholpen nadat een implantaat was losgekomen.

Rini en collega’s, bedankt

Ontzettend fijne tandartspraktijk

Altijd vriendelijke ontvangst door tandarts en assistentes. Voor en tijdens de behandeling wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren dus je ligt niet af te wachten wat er nu weer gaat gebeuren. Tandartsen die de behandeling secuur uitvoeren. Sinds ik bij deze praktijk onder behandeling ben ik nooit meer "bang" geweest voor de tandarts. En ik heb al heel wat behandelingen gehad inmiddels.

Ontzettend fijne tandartspraktijk

Je wòrdt goed geholpen.

Je wordt goed geholen.

mooie nieuw ingerichte praktijk

wordt vriendelijk geholpen en krijg duidelijke uitleg van de behandeling.

Na jarenlange ervaring nog steeds zeer tevreden.

Zowel de tandarts zelf als het team om de tandarts heen maken een deskundige indruk. Indien nodig zeer uitgebreide uitleg van behandeling.

Na jarenlange ervaring nog steeds zeer tevreden.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.