Prettig.

N.v.t.

Goed en vriendelijk personeel

Kunt snel afspraken maken

Duidelijk en vriendelijk.

Duidelijke informatie en er wordt een plan van aanpak gemaakt om hetgeen mijn vorige tandarts heeft laten liggen ,te herstellen . Vriendelijke behandeling.

Ik was afgelopen maandag voor het eerst geweest wegens mijn vreselijke angst voor de tandarts. Deze vrouwelijke arts deed echt rustig aan met mij. Probeerde me op me gemak te stellen terwijl ik als de doods ben. Ik hoop in de toekomst dat ik echt vertrouwen in de tandarts krijg en dat ik er dan elk jaar trouw heen durf. Ik hoop ook echt dat tandarts aan me angst blijft denken en daar rekening mee houdt.

goed ervaren

goed ervaren

Nette en goede ontvangst! Alles volgens planning, snel en goed geholpen, en een gezellig praatje

Geruststellend

Alle tijd genomen ( ben absoluut geen fan van de tandarts) gerust gesteld en goed geholpen

uitstekend

goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. vriendelijk personeel

Zie onderstaand.

Positief, op tijd geholpen en tijdens de behandeling uitleg gekregen.

Het heeft allemaal lang geduurd en het is nog niet af.Dit lag niet aan Mevr Van Gils,maar aan het laboratorium waar ze de gebitten maken

Geweldig goed geholpen en super advies gekregen

Geweldig goed geholpen en super advies gekregen

Snel geholpen

Snel geholpen

zeer goed

Beperkte wacht ruimte

Er stonden slechts 2 stoelen en een laag bankje in de gang bij de protheze praktijk.

Uitstekend en behulpzaam.

Goede ervaring.

Vriendelijk en deskundig

Een goed gevoel bij het eerste contact, en dat is prima

Goed geholpen en vriendelijk

Goed ervaring en altijd al gehad

Goed en uitgebreid de tijd.

Professioneel

Goede ervaring, en professionele vakmanschap.

ik werd echt heel vriendelijk geholpen ,

heel goed

Redelijk

Beetje te snel met alles

Goede zorg en persoonlijk

Slechte reparatie

Vorige week donderdag onderprothese gebracht voor reparatie (klein scheurtje) en in de namiddag opgehaald. De passing van het klikgebid was slecht en kon pas na het week-end terecht voor bezoek tandarts welke gespecialiseerd is in protheses Na wat aanpassingen zit de prothese nog steeds pijnlijk en bij eten komt het los. Prothese vernieuwen dus afspraak eind januari 2023

perfect

goeie behandeling

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.