Klantvriendelijk en zeer bekwame praktijk!

Er word ruim tijd genomen voor de patient en er word duidelijke uitleg gegeven over alles wat men gaat doen.

Fijn ontvangst!

Goed geholpen, goede uitleg en advies

Heel vriendelijk

Heel vriendelijke tandarts,die alles goed uitlegde,wat er gaat gebeuren.

Professioneel!

Na jarenlange ervaring in (enigszins gedateerde) Marnixlaan een verademing om met deze professionele omgeving kennis te makeb.

Had klacht, ben bij mevrouw van Gils gegaan en besteedde veel aandacht aan mij. Zelfs nog meer om mijn prothese nog beter te krijgen, met wat aanpassingen! Zeer ervaren. Dit bedrijf lost het op. A Schijvenaars

Prima behandeling

Vriendelijk en aandachtig. Kordaat in behandeling. Zeer tevreden!

prima, netjes en snelle behandeling

Persoonlijke behandeling, niet alleen maar technisch verhaal, aandacht voor klachten

Slechte organisatie

Was op tijd voor mijn afspraak , Stond aan de balie met een persoon die zich vergist had en 40 min te vroeg was. Receptioniste zou proberen deze persoon “er tussen te fietsen” omdat alles volgens plan verliep. Echter later bleek dat deze persoon mijn afspraak slot gekregen had en ik 20 min heb moeten wachten ! Niet correct en dit zou in de Marnixlaan niet voorgevallen zijn ,

Uitstekende tandartspraktijk

We worden als gezin altijd erg fijn en kundig geholpen! Met 3 jonge kids is dat toch een uitdaging maar dat doen ze top!

Erg lieve tandarts vooral met de kinderen heel belangrijk!!

Prima geholpen

Goede uitleg wat ze gingen doen,. Eerst mijn medische situatie door nemen. Dan pas behandelen.

Aardig, vriendelijke en goed geholpen

Fijn geholpen, duidelijk uitgelegd, vriendelijk

Vriendelijk en duidelijk

Een vriendelijk welkom. Alle handelingen werden uitgelegd. De pocketdieptes werden zorgvuldig en voorzichtig gemeten.

Duidelijke uitleg en goede behandeling

Een duidelijke uitleg wat eraan de hand is en welke mogelijkheden er zijn

Niet zoals ik gewend ben.

Wat ruw en pijnlijk.

Ben perfect ontvangen en uitstekend behandeld door vriendelijke mensen

Geweldig behandeld door Mevr. van Gils en haar team

Super praktijk

Mooie praktijk en vriendlijk personeel.Goede zorg.

Fijne ontvangst en begeleiding

Ik ben al jaren een tevreden patiënt.

Geduldig.

Ik ben tegenwoordig erg nerveus . De behandelaar was extreem geduldig met mij. Waarvoor dank. Dacht dat haar naam Susan was.

Vertrouwd

Klant vriendelijk. Leggen alle behandelingen rustig uit. Geven je een rusten en ontspannen gevoel. Komen deskundig over. Jammer dat de afspraak tijdstippen regelmatig uitlopen.

Snel en vriendelijk

Even kennismaken, vervolgens data in het systeem updaten. Check van het gebit, advies op sommige terechte punten en vervolgens reinigen van het gebit.

Netjes en vriendelijk geholpen. Een goed duidelijke uitleg gekregen

Fijn geholpen

Ik heb een nette en waardevolle behandeling

Prettig

Rustig en prettige ervaring

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.