Goede zorg

Zorg is voldoende echter kan de tandarts communicatief sterker zijn. Soms voel ik me als kleuter behandeld

Positief

Weer fijn geholpen door mijn tandarts met assistente.

Goed geholpen

een dag voor vertrek naar buitenland is mijn prothese gebroken, gebeld en en vrijwel meteen geholpen, Vriendelijke team, de volgende dag is mijn prothese klaar.

Moest erg lang wachten. Was pas 30/35 minuten later aan de beurt dan de afspraak gepland stond.

Moest lang wachten. De baliemedewerker zou dit even kunnen laten weten. Dan weet je dat het uitloopt. Nu irriteerde ik me eraan. Wel goed geholpen door tandarts die ook excuses aanbood voor het lange wachten.

Goed geholpen lang gewacht op afspraak

Kundig en net geholpen. Het duurde wel vrij lang voordat ik een afspraak kon maken, terwijl ik geen voorkeur heb voor bepaalde tandarts.

Praktijk zag er mooi uit en de medewerkers waren vriendelijk en professioneel.

Gewoon prima

Zoals ik gewend ben gewoon prima

Slechte ontvangst

De twee receptionistes keurden mij geen blik waardig tijdens hun telefoongesprek. Na 5 minuten voor hun balie te hebben gestaan om aan te meldden

was prima

niet van toepassing

Lang wachten

Heb meer als half uur in de wachtkamer gezeten

Het ging goed. De zorg was goed

Met is nodig

Goed geholpen

Nvt

Heel goed

Goed geholpen, zoals altijd.. net en vriendelijk personeel.. tijdens de behandeling goede uitleg gehad wat ze gaat doen...

Behandeling goed en zorgvuldig advies

Advies TA en behandeling door PA goed en door beide zeer vriendelijk geholpen. Administratie (agenda en inhoud van te plannen afspraak) lijken de afgelopen periode wat rommelig geweest (en anders dan van julli gewend). Hopelijk in 2023 weer wat meer rust voor jullie in de praktijk, ga zo door! Ik kan de naam van Lieselot Legierse niet kiezen (4vragen verder)

Mooie praktijk

Mooie praktijk. Super leuke mondhygieniste.

Positief verrast door verandering

Ik ben erg verrast door hoe mooi het gebouw is! Behandeling was zoals altijd prima.

Heel ontspannend en vriendelijk

Ik werd heel vriendelijk en gezellig behandeld en aan de balie werd ik ook heel vriendelijk te woord gestaan

zie hieronder

Receptie vriendelijk en zakelijk. vlot geholpen voor maken nwe afspraak. Mondhygiëniste vrolijke lieve jongedame die uitgebreid vertelt wat ze )gaat) doen etc en houdt rekening met opmerkingen en vragen van de patient. Aanwinst voor de praktijk.

snel

Snel aan de beurt, alleen als ze een gaatje in je kies zien, dan moet ik daar weer een nieuwe afspraak voor maken?! waarom wordt dat niet gelijk gedaan? zoals ze vroeger deden....nu moet ik weer tijd inplannen.....

Op tijd en goed geholpen

Op tijd en goed geholpen

Ik ben prima geholpen

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.