Nette praktijk Vakkundig personeel

Altijd aardig en altijd goed advies

Goede zorg/ aandacht

Goede adviezen

Oké

Mevr van belle is een fijne tandarts

Ze heeft geduld, is vriendelijk... Het enige minpuntje is dat het altijd uitloppt.... meestal ben ik altijd 20 minuten later aan de beurt.... dan gepland...

altijd goed

Mijn gebit is weer schoon.

Het is fijn dat het weer schoon is, en dat ik pas weer over een half jaar terug hoef te komen.

Proffecioneel

Prima!

Een snelle behandeling met duidelijkheid en expertise uitgevoerd

Prettig. Ik vertrouw op de expertise van de tandarts. Persoonlijk vind ik Rodrigues een enorm fijne tandarts. Hij is duidelijk, heeft de vaardigheid en is aardig naar patienten.

Prima behandeling.

Jammer dat ik 20 minuten moest wachten omdat de behandeling van de voorgaande patiënt uitliep, maar begrijpelijk zolang het incidenteel is. Bij binnenkomst werd me dit ook meteen gemeld.

Prima geholpen door de orthodontist

Zat met een verkeerd gerepareerd spalkje in mijn ondergebit aangebracht door een weekendtandarts in Breda. Dit is prima hersteld door de orthodontist (weet de naam niet meer).

niet tevreden over mijn frame

in April 2021 heb ik een nieuw boven gebit en onder een frame laten plaatsen. kosten 1739.= euro nog geen twee jaar later heb ik problemen. boven gebit is op gevuld. Frame heb ik problemen mee kan er niet mee eten doet zeer , met eten doe ik hem uit. rekening 238.= euro. Met de rekening sturen zijn jullie snel mee.

Fijne, goed luisterende tandarts

Fijne luisterende tandarts Bespreekt de adviezen goed

super dat ik tussendoor kon met kiespijn.

De tandarts en mondhygieniste is niet mijn hobby, maar hier wordt ik echt uitstekend geholpen.

Uitstekende behandeling, ontspannen, en toch professioneel.

Op tijd geholpen door betrokken professionals.

Ik ben bij de mondhygiënist en de tandarts geweest en dat liep soepel in elkaar over. Jammer dat de mondhygiënist weg gaat, ik was zeer tevreden over hem nadat ik uiterst ontevreden was met zijn voorganger.

Prima service, op afgesproken tijd

Ik ben heel goed geholpen, zoals al jaren het geval is, door mondhygiëniste Mariella. Hieronder kan ik haar naam niet met zekerheid aangeven, omdat ik tot mijn spijt haar achternaam niet weet. Ik heb daarom gegokt op de voorletter M.......

Goed.

Prettig in gesprek.

Vakkundig en vriendelijk

Zeer bekwame en vriendelijke mondhygiëniste. Zij is geduldig en geeft een duidelijk advies.

Efficient,vriendelijk en zorgvuldig

Snelle opvolging

Vriendelijke bejegening, adequate mondzorg.

Zie bovenstaand, bijkomend: geen wachttijd, ik werd direct op de afgesproken tijd bij de mondhygienist geroepen

teleurstellend

ik ben al heel erg bang voor de tandarts en deze eerste keer heeft mij niet goed gedaan.

Professioneel en klantvriendelijk.

Professioneel en klantvriendelijk.

Nietjes

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.