top behandeling en personeel

Afspraak gemaakt en bij komst geen wachttijd. Bravo voor de planningen

Leuke ontvangst na een praatje hoe het met als klant gaat. Leuk

Interesse als mij klant zeer tevreden...

Heel goed!

Ik heb alle vertrouwen in jullie, deskundig en vriendelijk!!!

Vriendelijk ,Duidelijk.

Viel zoals gewoonlijk weer mee

Had me toch weer druk gemaakt voor behandeling, maar viel als gewoonlijk weer mee. Wel werd twee keer gevraagd of ik een verdoving wilde, terwijl het boren niet langer duurde dan 10 seconden

Vriendelijk en goed geholpen

Fijn.

ik ben tevreden met de behandeling

Nette en ruime locatie, behandeling goed.

Super aardig en beleefd en snel geweldig g Pascal

mooie nieuwe wachtruimte

Helaas moest ik iets langer wachten dan normaal wegens ziekte collega tandarts

Goede mondzorg en goed advies.

Goede mondzorg bij de mondhygieëniste en goed advies. Ook bij de controle goed advies.

Zeer tevreden en vriendelijk geholpen

Kort en krachtig

Heb altijd wel wat angst voor de tandarts maar Kwam voor controle. Het bezoek was kort en krachtig. Ik was weer goed gekeurd en Stond zo weer buiten.

Een fijne ervaring

F. Rodrigues Tandarts is erg goed.

Gister met een probleem naar tandarts F. Rodrigues geweest. Probleem aangepakt en duidelijke uitleg gehad voor de vervolgstappen.

Nvt

Ik word geholpen door Petra en zij is top

Goede professionele personeel

Tevreden

Ben tevreden tot nu toe

Goed en vriendelijk geholpen

Goed geholpen Geen wachttijd op afspraak

Fijn en geholpen.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.