Het was gezellig

prettige ervaring

Mijn tandarts zorgde - buiten verwachting - voor het missen van mijn ondergebitje voor2 dg!

Positieve ervaring, ja bij tandarts mevr. S.Biskop bij Videnti! Merci daarvoor. Bas Vergouwen.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en goed uitgelegd voor de behandeling

Ik was enigszins teleurgesteld, omdat er dezelfde diagnose werd gedaan als de vorige keer

Bij het vorige bericht werd bepaald dat twee gaatje opnieuw gevuld zullen worden een laser behandeling. Deze keer werd dat opnieuw vastgesteld en daarnaast werd een röntgenfoto's gemaakt. Ik vroeg me af waarom de vullingen dan niet vervangen konden worden bij dit bezoek, immers het was toch al bekend. Jammer dus. Een volgend bezoek kon pas in juni gepland worden, dus tamelijk ver weg. Ik kom uit Almere als gevolg van historische reden, maar dan moet wel effectief gewerkt worden. Aanbevelingen zijn in mijn geval niet van toepassing.

Je word er goed behandeld

Je wordt er goed ontvangen en behandeld

Zeer vriendelijk personeel. En mvr van gils is Super .!!!!!

Mijn bezoek ging goed. Men was duidelijk in uitleg en de controle ervaarde ik als minder pijnlijk dan mijn vorige tandarts. Ze gaven goed advies en verder kwamen er bij mijn ouders ook dingen boven water die de vorige tandarts niet verteld had.

Fijne praktijk. Prettig dat er een bemensde receptie is. Goede mondverzorging en prettige behandelin

Prettig dat er een bemensde receptie is. Goede mondverzorging en prettige behandeling

Mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed

Mooi op tijd en prima behandeld

Mooi op tijd en prima behandeling, jammer dat de behandelaar Videnti gaat verlaten.

Perfect geholpen door de Hongaarse jongedame!

Zeer professioneel

Prima service, klantvriendelijk

Heel goed

Heel goed.

middelmatig

praktijk is te grootschalig. De lokatie Marnixlaan veel prettiger!

Gewoon goed

Werd snel geholpen

Wat een mooi bedrijf.

Mijn ervaring,met Videnti is geweldig omdat ik nog nooit zo een mooi gebit gehad heb!!!. Vakkundig en geweldig personeel. Wil vooral mevrouw van Gils en haar assistente bedanken. Nog een ding, wat is mevrouw van Gils een vak mens en precies! Geweldige ervaring, aanrader voor mensen die een mooi gebit nodig hebben. Groeten uit Kruisland. A Schijvenaars.

Prettig ontvangst, behandeling door vriendelijk personeel.

Prettig ontvangst, behandeling door vriendelijk personeel.

Professioneel en kwalitatief

Aardig, professioneel en goede ervaring.

Geholpen

Kon snel terecht

Vertrouwd

Goed advies denkt mee om te verbeteren

Professioneel personeel

De mondhygiënist is prima en legt alles uit. De tandarts is kundig en geeft goed advies.waar ik zeker gebruik van zal maken.

Onderling collegiaal en hierdoor uitstekend geholpen.

Door een goede samenwerking tussen tandarts Rada en mondhygiëniste Manon is mij veel ellende bespaard gebleven. Men nam ondanks de drukte de tijd voor onderzoek en uitleg over hoe verder te handelen.

Behandeling goed uitgelegd en uitgevoerd.

Geen lange wachttijden en een goede uitleg. Zeker voor angstige patiënten zoals ik zelf. Ook goede nazorg wat allemaal te doen. Tevens vervolgafspraak kunnen maken binnen redelijk termijn.

geweldige en vakkundige mondhygiëniste

prettig, vakkundig, pijnloos en vriendelijk

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.