Mijn kies weer helemaal in orde gemaakt en het geeft een prettig gevoel dat mijn gebit weer geüpdatet is.

Ik had me er meer van voorgesteld...

Mijn plan om al mijn vullingen te laten vervangen door witte composiet en een kroon te laten zetten is helaas niet fijn verlopen/afgelopen. Twee keer zoveel afspraken, behandeld door vier verschillende tandartsen (in plaats van mijn 'eigen' tandarts) en toen puntje bij paaltje kwam was er geen agendaruimte meer om mijn kroon te vervangen. Twee keer moest er na-gepolijst worden en nog een extra gaatje gevuld worden dat over het hoofd was gezien.

Klantgerichte service en goede bejegening

Mijn afspraak was op tijd, eerst naar de mondhygiëniste en daarna de tandarts. Kon met mijn vragen terecht waar ik een goed antwoord op kreeg. Prima

Heel relaxed

Fijne behandeling, goede uitleg heel erg relaxed.

Snel, deskundig en accuraat geholpen

De snelheid waarmee ik met mijn geholpen ben was geweldig.

Op tijd, eerst een praatje met de tandarts, ik kom al heel lang bij haar, kundig, mevrouw van Gils.

ik werd op tijd en zoals gewoonlijk ,uitstekend behandeld

ik werd eerst behandeld door de mondhygieniste,Lizelot,en aansluitend door mevrouw de Leeuw. De gehele behandeling was in 40 minuten afgerond.

Snel en goed geholpen

Ik had veel kies pijn en kon de zelfde dag terecht en ze hebben me goed geholpen zoals altijd.

Fijn geholpen

Na dat afspraak was afgezegd werd er meegedacht om zo snel mogelijk eeer een nieuwe in te plannen

Heel goed

Assistent was erg goed

Goede behandeling en service op niveau

Onmogelijk om aan verandering te denken

Goede service en advies, moet wel lang wachten

Voor afspraak ruim op tijd gearriveerd maar moest 25 min wachten tot ik aan de beurt was.

Op tijd binnen geroepen op de afgesproken tijd. En goede uitleg van de tandarts.

Goed en vertrouwd

Deskundige en klantvriendelijke behandeling.

Een goede behandeling gehad

Goede behandeling met vooraf goede uitleg. De brug met 5 tanden is mooi en een goed gevoel in de mond.

Mooi goed en netjes

Netjes goed l En een goed ervaring

tijd genomen om het mankement op te lossen

helaas ging er iets fout, maar heb ondervonden dat ze erg met me begaan waren en er alles aan gedaan hebben om me verder te helpen

Keurige ontvangst en prima behandeling

Prima ontvangst en een behandeling door tandarts Barbara

Prettig

Voelde goed en vertouwd,als de 53 jaren in de praktijk gez.tandartsen Oudenbosch.

Goed geholpen.

Betrof een jaarlijkse controle.

Duidelijke uitleg behandelingen, 2 afspr op 1 dag, ,

Bij kimberley en vervangende tandarts

Goed, maar te hard

Keurig gedaan en héél netjes behandeld. Wel 3x geraakt in wang, lip en tong en naar mijn mening te hard. Advies: iets zachtere behandeling. Verder keurig gedaan en vriendelijk

Zo als gewoonlijk weer keurig op tijd en deskundig geholpen door zowel de mondhygiëniste als de tandarts. Prima uitleg en adviezen door de voor mij nieuwe mondhygieniste.

Mijn behandeling is goed uitgevoerd.

Ben er altijd tevreden en niet bang

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.