Netjes op tijd ontvangen en top geholpen

Op tijd ontvangen. Duidelijk verteld water ging gebeuren en werd goed advies gegeven

Lange wachttijd

Z

Vriendelijk, correct en duidelijk

Vriendelijk bij de receptie Een correcte en duidelijke uitleg over behandeling door de tandarts en assistente

Afschuwelijk

Slechtste praktijk in Roosendaal als het geen Nederland is. Wachttijden + 3 maanden Zeg je er wat van? Word je verzocht naar een ander praktijk te gaan.

Goed en met aandacht geholpen

Ik ben goed en met aandacht geholpen. Ook geduldig en zorgvuldig.

ik ben goed geholpen

ik ben goed geholpen

Informatief, ontspannend en accuraat.

Een bezoek zie ik niet als n prettig uitje. Vandaar heel tevreden met de omgang van Mariella de mondhyg. En later de ontspannen begeleiding van de Tandarts zelf.

Fijn personeel. Deskundig vriendelijk

Altijd goed behandeld. Zeer deskundig. Ook meelevend. Vriendelijk en correct

vriendelijk en kundig

Goed en vriendelijk personeel.

Uitstekend geholpen

Zerr vriendelijk en deskundige personeel

Zowel bij Manon geweest en bij tandarts Barbara, zij stellen je erg op je gemak een gaan heel behoedzaam in je mond om. Dit geeft vertrouwen. Dank jullie wel.

Uitstekend ervaring

Ik ben al jaren een cliënt bij Videnti. Het praktijk is geavanceerd en de tandartsen zijn heel professioneel. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, vooral Mvr. Andrea van Est de Praktijkmanager. Ik zou Vident zeker aanbevelen voor iedereen die ervaren tandartsen en aangename tandarts praktijk zoekt.

Sarissa de Leeuw geweldige tandarts

Ik heb de beste tandarts die ik kan hebben, de ontvangst aan de balie is tevens goed

goed en professioneel

goed en professioneel

Heel vriendelijk en goede kwaliteit

Ze zijn altijd aardig, leggen alles goed uit en ze hebben mij zo gekregen dat ik ook beter gaan tandenpoetsen.

Prima op tijd behandelt

Ttt

Prettig, zeer klantvriendelijk en kundig

Zie boven. Voel me er ondanks mijn afkeer voor alles wat met tandarts te maken heeft gewoon thuis. Soort “warm bad”. Ben erg tevreden over behandelingen, nazorg en men star altijd klaar om problemen op te lossen

Profesionale

Profesionale

tandarts heeft me alles uitgelegd wat ik wilde weten.weet zijn naam niet,is van buitelandse komaf.

Heel goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen. Ze waren heel aardig en relext. Alleen jammer dat ik zo lang moest wachten maar verder geen klachten.

Gewoon goed!

Altijd klantvriendelijk, correct en duidelijk bij binnenkomst en tijdens de behandeling.

helemaal in orde

Prettige ontvangst, rust in de wachtkamer, volgens afspraak binnengeroepen bij de tandarts en een fijne behandeling. Zowel de tandarts als de assistente waren erg vriendelijk. Ik ben tevreden.

Go3d geholpen

Prettig en vriendelijk

Ik ben zeer tevreden

Mijn tandarts is toch zorgt er voor dat ik altijd rustig ben

Tevreden klant

Wel 10 minuutjes moeten wachten voor mijn afspraak met de mondhygiëniste, maar daarna heeft ze alles heel goed en grondig schoongemaakt. De afspraak met de tandarts was vrij snel daarna, en was ook naar tevredenheid. Geen gaatjes!

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.