Vriendelike ontvangst, vakkundige behandeling

Snel en adequaat behandeld

Planning bezoek door partners op dezelfde datum en uur lijkt niet te doen

Al jaren wil ik samen met mijn vrouw de rit naar Roosendaal maken voor een halfjaarlijkse controle of bezoek aan de mondhygiënist. Na al die jaren blijkt dat plannen niet echt lukt. Zou toch makkelijk anders moeten zijn. Nu bezoeken we de praktijk vele dagen in het jaar wat een onnodige belasting betekent voor de ritten naar Roosendaal. Voor de goede orde: het gaat puur om het plannen van het bezoek. De behandelend arts speelt ook hier een rol.

Professioneel en prettig.

De tandarts is duidelijk, komt ervaren en professioneel over, luistert naar mijn vragen en uitleg. De mondhygiënist Manon overstijgt mijn ervaringen met andere mondhygiënisten. Ze was heel aardig, hele duidelijke goede uitleg, deed zeer professioneel haar werk en zette een fijne sfeer neer.

Goed te woord gestaan

Het is toch even spannend als je een nieuwe tandarts ontmoet. De dames vonden haar fijn. Rustig vertelde wat ze ging doen.

Wordt met geduld en vriendelijkheid geholpen

Goed georganiseerd Prettig sfeer

Snel vriendelijk

De service

Nvt

Ik vindt het erg jammer om weer een andere mondhygienste te krijgen.blijkbaar is het nogal moeilijk om mensen te behouden.

Positief

Zeer vriendelijke mondhygiëniste, gaf duidelijke uitleg en tips om de plak nog beter te kunnen verminderen.

Mijn ervaring is wel goed bij deze tandarts.

Mijn ervaring is wel goed bij deze tandarts. Alleen je hebt er te weinig parkeer plek om je auto er fatsoenlijk neer te zetten, dus was ik geforceerd om de auto bij de buren neer te zetten terwijl dit eigenlijk niet mag.

Fijn geholpen

Tandarts Rada is kundig, vriendelijk en geduldig. Assistente Alia wist mij goed gerust te stellen. Nadien een fijne en efficiënte reiniging bij Liselotte.

Ik ben goed geholpen aan de balie en door de tandarts

Ik ben goed geholpen!

Mijn mondhygiënische is top

Ze is vriendelijk, accuraat en doet haar werk goed en pijnloos

Fantastisch!

Fijne tandarts, fijne medewerkers, top!

Vriendelijke assistente die mee denkt en zelfde is ook voor tandarts Biskop. Denkt mee in goede oplossing.

Professioneel

Er werd door Kimberley meteen opgemerkt dat er iets niet klopte. Door de foto bleek dit te kloppen. Tandarts Fernando erbij gehaald, meteen duidelijk plan van aanpak en goed advies. Ik heb dit als erg prettig ervaren.

Vriendelijk team, vlot en professioneel.

Zie boven

Goede zorg

Blijft constant vragen tijdens behandeling of het wel goed met me gaat.

Vriendelijk en goed geholpen.

Prettig. Empathische medewerker die weet hoe de thuissituatie is en belangstellend en betrokken is naar de algemene gezondheid en het welzijn. Heeft mijn medicatielijst aangepast.

Totale tandheelkundige verzorging/onderhoud in een hand

Geen wachttijden, naar mijn gevoel deskundig en prettig in omgang. Moderne apparatuur aanwezig, zoals laser boren heb ik recent ervaren. Plezierig in omgang en de organisatie ademt de sfeer van motivatie uit om een goede job te doen.

Netjes op tijd geholpen

Ik moest alleen terug komen om spalk te laten vastzetten dat was jammer verder efficiënt

professionele zorg

Goed, wel soms lange wachttijd

Fijn geholpen, wel slecht bereikbaar voor het maken van een afspraak, ondanks dat toch met spoed ingepland.

Mijn ervaring was verrassend positief.

Alles werd op een goede en duidelijke manier uitgelegd , de behandeling is goed en naar alle tevredenheid uitgevoerd . Heel kundig , niets dan lof . zeer tevreden .

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.